Ahogy egyre több gazdával beszél az ügyfélszolgálatunk, egyre inkább látszik, mire számítanak idén a gazdák. Van, aki már most aszálytól tart, mert már jó ideje nem esett. Van, aki a jégtől és van, aki a tavaszi-nyári viharoktól.

időjárás

Az időjárás kiszámíthatatlan – fotó: Dave Hoefler/Unsplash

Te mire számítasz idén tavasszal és nyáron?

Aszályra?

Özönvízszerű esőre az aszály után?

Jégre?

Ahogy egyre kiszámíthatatlanabbá válik az időjárás, mindegyikre egyre nagyobb az esély. Még akkor is, ha nálad már 10 éve nem volt jég, semmi garancia nincs arra, hogy idén is megúszod.

Az időjáráson változtatni nem tudunk, de segíthetünk abban, hogy a károk pénzügyi következményeit csökkenteni tudd!

Akár a hozam csökken, vagy bizonyos esetekben a minőségi károk terén is, a növénybiztosítás a fő olyan eszköz, amellyel rövid időn belül megvédheted magad a várható bevétel elmaradásától.

Tegyük hozzá: jól megkötött növénybiztosításról beszélünk.

Az, amelyiket szakértői segítséggel kötöd, mert ennek a területnek is, mint minden más biztosításnak, vannak olyan részei, amelyek kellő figyelmet és szakismeretet igényelnek.

Mi díjmentesen nyújtunk szakértői segítséget. Csak nézd meg, hogy a gazdaságod esetében hogyan lehetne növénybiztosítást kötni. Természetesen minden kötelezettség nélkül.

nővénybiztosítás

Forrás: Agrisk.com

Most akár 70% állami támogatással!

A másik fő szempont, ami a növénybiztosítások mellett szól az, hogy idén is megtartották a kb. 14 MRD Ft díjtámogatási keretet. Ez azt jelenti, hogy – csomagtól függően – akár a biztosításod díjának 40-70%-át is kifizeti utólag az Államkincstár.

Erre a támogatásra nem kell pályázni, hanem jár, ha növénybiztosítást kötsz.

Csak annyi dolgod van, hogy az Egységes Kérelmedben a megfelelő rovatban jelöld az „igen”-t és meg fogod kapni a támogatást, ami automatikusan jár.

Szorít az idő, közel a kötési szezon vége!

A tavalyi aszály miatt a biztosítók szigorítottak: van olyan biztosító, ahol csak április 30-ig lehet A csomagot kötni. De több biztosító vállalási limiteket is határozott meg, ezért érdemes idén korábban kötnöd, mert ha betelik a biztosítók kvótája az adott területen, le fogják zárni a kötési időszakot.

Ezért, ha egy kicsit is érdeklődsz a biztosítás által nyújtott pénzügyi védelem iránt, kalkulálj egyet oldalunkon!

Több biztosítóval is kapcsolatban állunk, néhány, a gazdaságodra jellemző alapadat megadása után már díjat is láthatsz, 5 perc alatt tudni fogod, milyen befektetést jelent számodra a védelem, amit a biztosítás nyújthat.

Utána szakértő kollégánk felhív és egy újabb 5 percben felméri, milyen további igényeid vannak és azokra hogyan lehet testre szabni a biztosításokat. Ez olyan, mintha elmennél egy szabóhoz, aki pont rád szabja az öltönyt, nem konfekciót vennél. Így biztos lehetsz benne, hogy olyan biztosítást kötsz, ami pont a megfelelő neked.

Tedd meg az első lépést, kalkulálj most magadnak – minden kötelezettség nélkül!

Ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged a növénybiztosítással vagy a kárenyhítési rendszerrel kapcsolatban, hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 1 455 7633-as számon!

Készíts egy kalkulációt, kattints a gombra.

kalkulálok gomb