A mezőgazdasági termelőknek soha nem volt nagyobb szükségük a növénybiztosításra, mint a jelenlegi kiszámíthatatlan időjárási körülmények között.

A Marsh Magyarország – a hazai biztosítási piac meghatározó alkusza – nagy sikerű mezőgazdasági gépbiztosítási programja mellett növénybiztosítási megoldásokat (hagyományos és díjtámogatott) is kínál az agráriumban tevékenykedő ügyfeleinek. Hazai és nemzetközi hátterük, több mint 30 év alatt szerzett tapasztalataik és szakértő kollégáik révén hatékonyan támogatják partnereik vállalkozásait a növénytermeléshez kapcsolódó kockázatok kezelésében.

vihar

A növénybiztosítás pénzügyi védelmet nyújt elemi károk ellen – fotó: pixabay.com

A növénybiztosítás fontossága

A mezőgazdasági termelés jelentős kockázatokkal jár, mint például a természeti katasztrófák, kedvezőtlen időjárás, betegségek, a klímaváltozás és a piaci ingadozások. Ezek a tényezők jelentősen befolyásolhatják a gazdálkodók jövedelmét és stabil működését. A növénybiztosítás olyan pénzügyi védelmet nyújt elemi károk ellen, amely segít megőrizni a termelés folytonosságát és a gazdasági stabilitást még a váratlan események bekövetkeztekor is. Az államilag díjtámogatott biztosítási konstrukciók, mint a mezőgazdasági kockázatkezelési rendszer egyik hatékony pillére, különösen népszerűek.

Miben segíti a Marsh Magyarország a gazdálkodókat?

A cég szakértői mezőgazdasági biztosítási ismereteikre és tapasztalatukra alapozva segítenek meghatározni az Ön egyedi növénybiztosítási igényeit. A leegyeztetett igények alapján megversenyeztetik a biztosítók ajánlatait és Önnek a legkedvezőbb biztosítást ajánlják.

Mindezért nem kell semmilyen megbízási díjat fizetnie!

Ne feledje, a Marsh Kft. szakemberei azért dolgoznak, hogy Ön megtalálja a legversenyképesebb, testreszabott növénybiztosítási megoldásokat azokra a kockázatokra, amelyekkel Önnek szembe kell néznie.

Lépjen kapcsolatba velük

Amennyiben 500 ha feletti területen gazdálkodik, a Marsh Magyarország tapasztalata és szakértelme miatt a megfelelő partner lehet növénybiztosításainak ügyintézésére. További információkért és ajánlatkérésért hívja a +36 30 729 1460-as telefonszámot vagy kattintson ide.

Ne hagyja, hogy a váratlan események veszélyeztessék vállalkozása működését, válassza a Marsh Magyarországot mezőgazdasági kockázatainak kezeléséhez is!

Marsh Kft.
1082 Budapest, Futó utca 47-53. V. em.
Weboldal: www.marsh.hu

marsh