Natur Agro

Fotó: Natur Agro Hungária Kft.

2023-ban új, közvetlen támogatási formával bővül a Közös Agrárpolitika eszköztára, elindul az Agro-ökológiai Program. Aki nem lép be az AÖP-be, az valójában lemond a közvetlen támogatások egy részéről. Az elnyerhető összeg a pályázatban résztvevők számától függően hektáronként 60,64 és 121,28 euró közt alakul majd. Ne maradjon le!

Natur Agro

Forrás: Natur Agro Hungária Kft.

A 2023-tól elérhető AÖP keretében a támogatott kategóriába került a mikrobiológiai készítmények alkalmazása is. Termékeink használatával megszerezheti a teljes területre vonatkozó támogatáshoz szükséges 2 pontot, ha a szántóterületek legalább 50%-án mikrobiológiai készítményeket használ fel vetés előtt vagy vetéssel egy menetben kijuttatva és a talajba dolgozva, illetve szármaradványokra kijuttatva, majd azokat a talajba keverve.

Termékeink hozzájárulnak az egészségesebb talajélethez, valamint a műtrágya- és a növényvédőszer-használat csökkentéséhez, a programnak köszönhetően ráadásul a kezelés költségénél magasabb támogatást is kaphat a technológia alkalmazásáért.

Jó hír továbbá, hogy a lombkezelés során kijuttatandó, élő algát tartalmazó biostimulátoraink - legalább a terület felén történő - felhasználása is támogatott gyakorlat: ezzel 1 pont szerezhető a programban.

Natur Agro

Lombkezelés hatása a terméseredményre őszi búzában (Gödöllő, 2022) – forrás: Kísérleti kiadvány 2023 – Natur Agro Hungária Kft.

Natur Agro

Talajoltás hatása a terméseredményre napraforgó kultúrában (Nagyigmánd, 2022) – forrás: Kísérleti kiadvány 2023 – Natur Agro Hungária Kft.

Grafikonok forrása: Kísérleti kiadvány 2023 – Natur Agro Hungária

Ismerje meg támogatott termékeinket ingyenesen letölthető ismertetőnkből:

Natur Agro ismertető

Miért érdemes részt venni a programban? Miért éri meg a Natur Technológiát választani? Összeszedtük a tudnivalókat:

Minden, amit a programról tudni lehet

Ezekért a gyakorlatokért jár támogatás

Miért a Natur Technológia? Így hatnak termékeink a terméshozamra: töltse le legfrissebb kísérleti kiadványunkat

Válassza a megtérülő Natur Technológiát, szerezze meg a pontokat! Keresse tanácsadóinkat!