Zsana külterületén felújítandó tanya 6 ha földterülettel eladó

Zsana mellett található ez a 100 m2 lakóterülettel rendelkező tanya, mely vegyes falazatú. Kialakításra került benne 3 szoba, konyha, fürdőszoba és egy előtér. A gazdasági udvarban találhatóak ólak, tárolók, takarmánytároló és darálóhelyiség is. Az ingatlan 2 helyrajzi számon van nyilvántartva. Területileg szántó, rét, legelő és út tartozik hozzá 6 hektáron. Kiválóan alkalmas önellátó gazdaság indítására. Fiatalok figyelmébe ajánlom, mivel a településen falusi CSOK igénybe vehető. Zsana község Bács-Kiskun megye déli részén Csongrád megyével határos település.

Jellemzők:

- Lakóterület: 100 m2
- Telekterület: 61 354 m2
- Szobák száma: 3
- Fűtés: kályha

- Építés éve: 1950-es évek
- Felújítás éve: 1985
- Építési mód: vegyes
- Burkolat: járólap, beton
- Nyílászárók: fa
- Tető: cserép

- Konyha
- Fürdőszoba

- Melléképület: ólak, tárolók, daráló
- Fúrtkút: 3+ hidrofor
- Parkolás: zárt udvarban
- Kerítés: fa
- Közművek: villany, 3 fázis is

tanya

Mezőhegyesen 6200 m2 gazdasági épület, raktár 40.000 m2 telken eladó

Békés megye, Mezőhegyes, 6200 m2 gazdasági épületekből, tárolókból, illetve egyéb kiszolgálóegységekből álló állattartó telep/raktár eladó. A telek területe 40.000 m2, amely körbekerített és kamerarendszerrel felszerelt. Közművek: elektromos áram légvezetéken keresztül, 230-400 V (3x32A), vízellátás, saját kútról üzemel, a víz bevizsgált, ivóvíz-minőségű, gázellátás, 2x5 m3-es PB-gáztartályon keresztül, de megoldható a vezetékes földgáz hálózatról is, mivel a nyomvonal a telek határon húzódik.

Épület1: új építésű istálló, 2008-ban épült, melynek alapterülete 1200 m2, 40 cm vastag hőszigetelt falú, Lindab lemezes, hőszigetelt tetőzet, az aljzata vízszigetelt beton borítású. Jelenleg víziszárnyas-nevelés folyik benne, a gépészet és a technológia teljesen automatizált.


Épület2: "L" alakú istálló, összesen 2640 m2 alapterületű. Az épület körülbelül 100 éves lehet, 90 cm széles tégla falazatú, faszerkezetes, palahéjas tetővel rendelkezik. Az aljzata betonos és földes. Jelenlegi kialakítása szerint, boxos rendszerű lótartásra, szarvasmarha-, illetve baromfitartásra alkalmas. Az épületnek koránál fogva vannak olyan részei, melyek javításra szorulnak.

Épület3: Fedett szín, melynek alapterülete 1920 m2, könnyű faszerkezeten álló fagerendázattal és palahéjazattal rendelkező nyitott épület. Padozata döngölt föl.

Épület4: Szálastakarmány-tároló 600 m2 alapterülettel. Kialakítása vasbeton oszlopokon álló rácsos tartó-, illetve tetőszerkezettel készült Lindab-borítással. A hasznos magassága 6 méter. Aljzata döngölt föld.

Épület5: Hidroforépület, tégla falazatú, melyben a telepet ellátó szivattyú található. A hidrofor tartály 2 m3-es.

Épület6: Ménistálló, téglaépítésű, amelyben 6 boksz van kialakítva a lovak számára. Az épület felső részén van kialakítva egy nyári lak fürdőszobával.

Épület7: Oldalfallal rendelkező trágyatálca, melynek magassága 180 cm. Az aljzata szigetelt, 40 cm vastag vasbeton. Ehhez kapcsolódik csőrendszeren keresztül kettő csurdalékléakna. A telep 4 m szélességű, 25 cm vastagságú, összesen 871 méter hosszú beton úthálózat rendelkezik. Nyílt felszínű tüzivíztároló 2880 m3-es. A telep a terület nagyságából és az épületek méreteiből adódóan kiválóan alkalmas akár ipari, akár mezőgazdasági tevékenység folytatására is.

A tulajdonosok az ingatlan megvásárlójának opcióként felajánlják a telep melletti 33 ha nagyságú szántó bérleti jogát, melynek terményéből a telepen nevelt állatok takarmányozása megoldható. Amennyiben az új tulajdonos további területre is igényt tartana, úgy további 22 ha területű szántó is bérelhető lehet. Az ingatlan megvásárlásához kedvező hitel és CSOK is igényelhető, melynek intézéséhez szakszerű segítség áll a leendő vásárló rendelkezésére.

tanya

Kisújszállás külterületén major eladó

Major eladó 1.5 ha udvarral, ipari árammal, 3 épülettel.

major

Eladó állattartó telep termőfölddel

Állattartó telep, 3,5 ha, lovas tanyának is kiválóan alkalmas, Gyomaendrődtől 2 percre, aszfaltozott főút mellett, igényes, komfortos épületekkel.

Eladó dupla komfortos farm, állattartó telep (tanya) fő- és melléképületekkel, földdel Gyomaendrőd külterületén, a várostól 2 percre. Kerítéssel körbevett, bejárati nagy- és kiskapuval ellátott, bekamerázott, 4351 m2 területű, 5,59 AK értékű kivett lakóház, udvar, legelő 447 m2 épületegyüttessel + 685 m2 óriás istállóval. Továbbá emellett elterülő + 3 ha 39,79 AK értékű szántó és kivett udvar, mely kifejezetten alkalmas állattenyésztésben gondolkodóknak a takarmány termesztésére vagy/és legelőnek is. Az ingatlan tehermentes.

A díjmentesen használható M44-es út kondorosi felhajtó 15 perc autóútra könnyen elérhető Békéscsaba és Kecskemét irányába + 2022 februártól az M4-es út Budapest irányába a törökszentmiklósi felhajtótól is egyszerűen megközelíthető.

A 164 m2 főépület eredetileg vályogból épült. Viszont későbbiekben (kb. 20 éve) felújításra, átalakításra, bővítésre került, melyek során az újabb falak már téglából épültek. A melléképületek fala tégla. Az ingatlan területére villany és gáz bevezetésre került. Ipari áram is van. Az épületekben külön-külön biztosítéktáblák kerültek elhelyezésre. A gáz központi fűtés is 2 rendszerben 2 külön kazánnal lett kialakítva (a főépületben és a melléképület/1-ben.) Sőt, a főépületben vegyes tüzelésű kazán is működik.

Az ingatlan területére 8 kamerás zártkörű rendszert telepítettek. (7 db kamera került kihelyezésre, ebből 6 mozgásérzékelős.) Monitor a kazánházban, itt helyben folyamatos rögzítés is történik + internet is bekötve, így az élőképek mobilapplikáción keresztül is elérhetők. A közösségi helyiségben (melléképület-emelet) klímaberendezés is található.

A terület éjszaka megvilágított, ezt több állandó és több mozgásérzékelős kültéri lámpa biztosítja. A bejárati nagykapu távirányítással működik.

A terület vízellátását 3 db ásott kút biztosítja (2 db működőképes) nagy teljesítményű hidraulika-kútszivattyúkkal. A vizet emberi fogyasztásra (főzés stb.) is használták, továbbá locsolásra, valamint számtalan állatállomány vízellátására is használták. Az istálló, marha, disznó, birka, nyúl tartására lett kialakítva, de más állatállomány tenyésztése, tartására, akár lovak részére is alkalmas. Kerti csap is van.

tanya

Eladó mezőgazdasági komplexum

Eladó Békés megyében, Gyomaendrődön, Békéscsabától 45 km-re egy mezőgazdasági komplexum. Az ingatlan 2 hektár területen található. A területen egy épület található, melyben kialakításra került 3 szoba, konyha, fürdőszoba. Az otthon melegéről villanyfűtés gondoskodik. Kis átalakítással akár vendéglátóhelynek is kiválóan alkalmas, apartmanházként vagy horgásztanyaként. Kialakítható állatsimogató, lovarda is. A ház mellett egy szárnyasól található, melyben 1200 gyöngytyúk nevelhető.

A komplexum gazdálkodásra és befektetésre is kiválóan alkalmas. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak.

tanya

Bócsán jó helyen szép tanya 4 ha földdel eladó

Eladó a falutól 4 km-re kellemes környezetben egy 1973-ban épült háromszobás, fürdőszobás, 98 m2 alapterületű, központi fűtéses tanya két melléképülettel:
- közvetlenül a tanya mellett 2,4 ha füves terület és szántó, a közelben további 2,2 ha szántó
- főúttól, buszmegállótól 200 méterre, egész évben jól járható úton közelíthető meg
- 20 m2 es nyárikonyha, mellette pince, felette kamra
- 72 m2 alapterületű, rendkívül jó klímájú volt magtárépület, élelmiszer-feldolgozónak kialakított helyiséggel, bevezetett vízzel
- nyitott garázs, állattartó épület
- ipari áram, kemence
- kb.1,5 ha bekerített és karbantartott udvar
- gyümölcsfák, művelt szántó
A tanya a 2,2 ha szántó nélkül is megvásárolható, ebben az esetben az ár alacsonyabb lehet.

tanya

Eladó major besorolású ingatlan

Eladó major besorolású ingatlan, 13.262 m2, 2 db betonalapú téglafalazatú istállóval. Aszfaltos út mellett. Eladáskor nem kell kifüggeszteni, nincs elővásárlási jog. Szabadon, megkötés nélkül értékesíthető.

major

Pályázatra alkalmas, azonnal átírható baromfinevelő major eladó

Petőfiszállás határában eladó egy 6,3 ha-os gazdaság!
Ingatlan jellemzői:
- 6.3 ha telek ( 4 db helyrajzi számmal)
- ipari ingatlan (40%-ban beépíthető)
- 300 nm-es terménytároló, új építésű, a telep ellátásához szükséges kapacitású takarmánykeverő berendezéssel
- 60 nm-s szociális helyiség (fekete-fehér öltöző, wc, pihenőszoba, orvosi szoba)
- 2 db 400 nm/db könnyűszerkezetű baromfinevelő
- 2 db 350 nm/db állattartásra alkalmas kőépület
- 800 nm-s kifutó, amely két oldalról zárt falú, végén nyitott
- 200 nm-s, 5 m magas szalmatároló (1000 m3)
- 30 nm-es hűtőkamra
- 30 nm-es tároló
- 40 nm-es 4 akolos sertéstároló
- teherautó kerékmosóval
- 2 db 50 tonnás siló-takarmánytároló
- kamerarendszerrel védve, valamint a telep teljesen be van kerítve
- az egész telep majorosítva van, és az egész mezőgazdasági üzemmé van nyilvánítva
- pályáztatható
- befogadóképessége: 12.000 db liba betelepítésére alkalmas

tanya

Hajdú-Bihar megyében 1200 férőhelyes tehenészet eladó

A teljes telep közel 8 ha területen terül el, és tehénistállók, pihenőboxok, kifutók fejőházzal, nyitott és fedett takarmánytárolók, műhely, almostrágya-, valamint hígtrágyatároló, 6000 m3, alkotják. A borjúk Steiman ketrecekben vannak elhelyezve. A jelenlegi 350 fős állomány naponta 7000 kg tejterméket ad le, és a szerződött partner azonnal el is szállít. Az állomány állategészségügyi besorolása hárommentes, tisztavérű Holstein-friz. A fejőház 2x16 férőhelyes. Jelenleg 22 dolgozó van a telepen, 2 MTZ, 2 rakodó, 2 pótkocsi, ezeket a vételár tartalmazza.

major

Tanya 3,9 hektáros területtel eladó

Bács-Kiskun megyében Kiskunmajsa és Csólyospálos határvonalán kínálok eladásra egy 3,9 hektár területen fekvő, teljesen bekerített, lakhatásra és gazdálkodásra egyaránt alkalmas tanyaingatlant aszfaltos úttól 500 méterre, jó megközelítéssel.

A birtokon korábban hosszú évekig baromfitartó tevékenység működött, így 9 db, összesen 3000 m2 területű szigetelt, vasvázas fóliasátor áll rendelkezésre állattartásra vagy akár átalakítással növénytermesztésre is, illetve igény esetén egyéb tevékenységre.

- Lakóépület: 73 m2 (2 szoba, nappali, konyha-étkező, fürdőszoba+wc, mosókonyha), mely 2010-ben felújításon esett át
- Garázs: 32 m2, mely egyben kazánház is
- Lakóépület fűtése szilárd tüzelésű kazánnal, radiátoros, illetve padlófűtéses megoldással
- A ház előtt egyedi, 32 m2-es rönkfa filagória
- 30 m x 15 m-es betonozott fémvázas géptároló csarnok 4 m belmagasággal
- 3 fázis a terület több pontján kiépítve, 3x32 A
- 3 db fúrt kút, 4 db bejárati kapu, kamerarendszer
- M5 autópálya 15 km, termálfürdő 12 km

A teljes terület 3 helyrajzi számon nyilvántartott, melyből szántó: 28732 m2, legelő: 3676 m2, kivett lakóház, udvar: 2079 m2, kivett gazdasági épület, udvar: 5070 m2.

tanya

Kétszintes lakóház présházzal és egy csirkenevelő gazdasággal együtt

Baranya megyében egy Székelyszabar nevű, német nyelvű kisfaluban egy 2.777 m²-es, összközműves telken eladó egy gazdaság. Egy présházat és pincét magába foglaló, 20 éve épült családi házból, valamint 10.000 broiler csirke nevelésére alkalmas istállóból és szalmatárolóból áll.
A családi ház kétszintes, összesen 110 m². Az alsó szinten egy amerikai konyhás nappali található fatüzelésű kandallóval és fürdővel (összesen 42 m²). Az emeleten három szoba van (12 m², 16 m², 30 m²), amelyből a 16 m²-es egy panorámás terasszal rendelkezik. Külön bejárattal érhető el a 25 m²-es présház, amelyből egy 15 m hosszú pince nyílik.

tanya

Tanya nagy tárolószínnel, fúrt kúttal, ipari árammal, Bács-Kiskun megye

20 éves, gerendás, hidegburkolatos tanyaépület búboskemencével. A 250 m²-es, magas belmagassággal rendelkező téglaépület akár ipari tevékenységre is alkalmas. Az ingatlan egy saját, télen-nyáron jól járható 800 m-es bejáróúttal rendelkezik.

300 m²-es, magastetős tárolószín. Tárolásra alkalmas 3 vagon tetővel összekötve. 3 fázisú áram. Fúrt kút az udvarban.

A tanyatelek körbekerített. A szomszédok nincsenek közel. Igény esetén 10 hektárnyi, közvetlenül a telekhez kapcsolódó, kiváló minőségű termőföld is megvásárolható, melyhez 2 fúrt kút tartozik.

tanya

Eladó 2,8 hektár szőlő présházzal, pincével Siklós mellett

Eladó a képen látható, 2,8 hektár szőlő présházzal, pincével, melléképületekkel Villányi borvidéken (Siklós mellett). 1 hektár régi telepítés, 1,8 hektár 10 éves telepítés. Összetétel: 1,4 ha olasz rizling, 2500 m2 oportói, 0,7 ha cabernet és 2500 m2 tramini. Aszfaltozott út melletti, könnyen megközelíthető. Villany és víz be van vezetve.

tanya

Tokaji borászat eladó

Minőség, érték és tradíció - remek befektetői lehetőség a Tokaji Borvidéken! Megvételre kínáljuk a Tokaji Borvidéken, azon belül Tállyán található, 20 éve működő
borászatunkat.
A borászat központját jelentő ingatlan 1800 körüli kőből épült kúriaépület.AZ ÉPÜLET ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSAI TÖBB SZAKEMBER SZERINT IS EGYEDÜLÁLLÓAK A KÖRNYÉKEN, A BAROKK KORBAN ÉPÜLT KÚRIAÉPÜLET ÉS AZ ALATTA TALÁLHATÓ DONGABOLTOZATOS, RENESZÁNSZ KORBAN ÉPŰLT BORHÁZ MIATT IS.

Az épülethez tartozik 1348 m2 telek, a lakóház 110+15 m2, alatta a kőboltozatos borház 110 m2, ahol a szőlő feldolgozása történik, a borház alatt 70 méter hosszú, háromágú pincerendszer szinte
korlátlan bővítési lehetőséggel. A kúria mellé új borfeldolgozó üzem lett tervezve, ami
megvalósításra vár, így a kiváltott, történelmi épületet turisztikai célokra lehet hasznosítani.
A borászathoz 28 ha tömbösített földterület tartozik, ebből 9 ha termő és 19 ha parlagterület,
az ültetvények tőkeszáma általában 3000-3300 tőke/ha, 90%-ban furmint és 10%-ban
hárslevelű kordonos szőlőültetvény található. A parlagterületek pihent földek, azonnal
telepíthetőek.

A borászatban használt teljes géppark és technológia (traktor, pneumatikus prés, kádak,
tartályok, hordók, egyéb borkészítéshez használt eszközök) is az adás-vétel részét képezi.

A borászat hitvallása szerint törekszik a tradicionális, lehető legjobb minőségű bor
előállítására, ennek megfelelően boraink terméskorlátozott eljárással készülnek, mennyiség
helyett a minőségre helyezve a hangsúlyt, részben dűlőszelektált borok készítésével. A
borok a szokásos szortimentnek megfelelő fajtákban és arányban vannak (száraz birtokbor,
édes birtokbor, dűlőszelektált száraz, édes szamorodni és aszú).
Jelenlegi borkészletünk mintegy 43.000 palack bor és közel ennyi palacknak megfelelő
hordós, érlelés alatt álló bor.

A borászat az elmúlt 20 év óta folyamatosan üzemel, szakszerű, képzett borász vezetésével
és négy állandó alkalmazottal.

A szerencsés táji adottságoknak és a magas szintű szakmai tudásnak köszönhetően a
borászat kiváló luxusborokat készít, melyek számos díjat nyertek az elmúlt években.

A borászat a jelenlegi minőségi elveknek megfelelő éves kapacitása kb. 25.000 palack bor.
Az adás-vétel menete a jelenleg is működő borászatot nem befolyásolja, a tulajdonostól
most is teljesen függetlenül üzemel.

Komoly érdeklődés esetén bővebb információval (építészeti-értékleltár, készlet-leltár stb.) és
további ismertető anyagokkal tudunk szolgálni.

Irányár: 220 millió Ft. Ez magában foglalja a teljes borászatot, annak üzemeltető cégét, a
készletet, a borászathoz tartozó minden ingó és ingatlan vagyont, valamint a földterületeket.

szőlő

Hatalmas tanya (Lajosmizse mellett)

33 hektárnyi földterület a mezőgazdasági zónában, azon belül 0.55 km2 beépíthető, a falutól 2,5 km-re. A tanyán található:
• Több felújított istálló 12 nagy lovasboksszal, garázs autók és traktorok részére, hatalmas terület mezőgazdasági gépek, eszközök és szerszámok tárolására.
• Az istálló padlásán körülbelül 100 db nagyméretű körbálának elegendő hely található, és 3 etető-siló.
• Egy kétemeletes lakóház közvetlenül az istálló mellett.
• Két lakóház, ami vendégházként bérbe adható, egy másik további lakóházban pedig a jelenlegi tulajdonos lakik.
• Saját ivóvizes kút – bizonyítvánnyal –, valamint egy kb. 1300 m3 nagyságú víztároló.
• A házak előtti füves területet automata öntözőrendszer locsolja.
• A gondozott terület hasznosítási lehetőségei lehetnek például: lovaspanzió, üdülőpanzió, lótenyésztés, tanya, általános állattenyésztés (mindennemű szárnyasok, nyulak, bárányok, disznók hízlalása és tenyésztése, tojástermékek stb.), mezőgazdasági termények (pl. gabona, zöldségek, szamóca, gyümölcsök vagy virágok termesztése stb.)
• Az eladásra kínált, jól karbantartott ingatlan az autópályától 6 km-re található. A budapesti nemzetközi repülőtér 45 perc alatt autóval kényelmesen elérhető.
• Kórházak, orvosi ellátás, termálfürdő, fedett és szabadstrand, sportolási lehetőség és bevásárlóközpont szintén közvetlen közelben található.
• Személyes megtekintés előzetes egyeztetés alapján.

tanya

Tudtad, hogy az Agroinform.hu Piactér rovatába 3 db hirdetést ingyen adhatsz fel?