A rendezvényre ellátogató agrárszakemberek az ágazatot érintő fontos fejlesztésekről, lehetőségekről kaptak tájékoztatást a meghívott előadók, valamint a cég saját szakembereinek tolmácsolásában.

HETECH

Forrás: hetech.hu

D. Nagy Zoltán vezérigazgató a köszöntőjében elmondta, hogy nemcsak a HETECH, de minden, a rendezvényen résztvevő vállalkozás folyamatosan fejleszt, ezért is tartja nagyon fontosnak, hogy az általuk és a meghívott előadók által kidolgozott lehetőségeket megmutassák, ezzel is segítve a bővítésben, modernizálásban gondolkodó, az ágazatot érintő problémákkal küszködő gazdálkodókat.

Ennek ad jó keretet a HETECH Szakmai Nap, melyet 2. alkalommal rendeztek meg a cég telephelyén Kecskeméten, stílusosan a cégcsoport legújabb, éppen elkészült logisztikai és üzemcsarnokában.

szakmai nap HETECH

A vártnál jóval nagyobb, rekord létszámú részvétel mellett tartott teltházas Szakmai Napot Kecskeméten a HETECH – fotó: hetech.hu

Bemutattak egy próbaüzemben működő termálrendszerű szárítóberendezést

A nap során az 5 országból érkezett résztvevők érdekes és előremutató előadásokat hallgathattak meg a komplex telephelyfejlesztés sikeres folyamatáról, a szemes termények preventív védelméről, a MEGOSZ által az agrárgazdaságoknak biztosított lehetőségekről.

A délelőtt talán egyik legjobban várt előadásában Kardos László, a GATE Nonprofit Kft projekt igazgatója a Terményszárítók alternatív energiaellátásával kapcsolatos lehetőségeket vázolta fel.

A délutáni programban a HETECH munkatársa Nagy Zoltán adott teljes és átfogó képet a cég szemestermény-tisztítóinak fejlődéséről. Dusnoki László főkonstruktőr előadásában a terményszárítókon végrehajtott fejlesztéseket, illetve egy próbaüzemben működő termálrendszerű szárítóberendezést mutatott be. A szakmai nap utolsó előadásán Csabai Viktor a HETECH Applikációval ismertette meg a jelenlévőket.

Nagy Zoltán adott teljes és átfogó képet a cég szemestermény-tisztítóinak fejlődéséről

Dusnoki László főkonstruktőr előadásában a szemesterményszárító fejlesztéseket, és egy működő termálrendszerű szárítót mutatott be

Csabai Viktor a HETECH Applikációval ismertette meg a jelenlévőket

Az érdeklődők betekintést nyerhettek az üzem működésébe

A nap folyamán betekintést nyerhettek az érdeklődők az üzem működésébe, megtekinthették a legújabb gépeket, berendezéseket. Az eseményt követő szakmai ebéd jó alkalmat biztosított a résztvevőknek a hallott információk megvitatására, kapcsolatépítésre, valamint a szakmai tapasztalatcserékre. Hollósi László, a HETECH kereskedelmi igazgatója nagyon sikeresnek és előre mutatónak értékelte a rendezvényt. Úgy véli a több, mint 200 érdeklődő azt jelenti, hogy jó úton haladnak. A fejlesztéseikkel nemcsak a leendő partnereiket tudják kiszolgálni, de a korábban épült berendezések korszerűsítéséhez is megoldást kínálnak. Sok munka vár rájuk, de állnak elébe!

Aki lemaradt az eseményről, de kíváncsi az elhangzottakra, fejlesztést vagy beruházást tervez annak jelentkezését az alábbi elérhetőségeken várja a HETECH Gruop Zrt munkatársa:

Csabai Viktor (e-mail: csabai.viktor@hetech.hu, tel: +36 20 419 4960)

Az előadások megtekinthetők a HETECH youtube csatornáján

HETECH