A Vadalarm csapata már indulásakor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a gazdák életét kizárólag saját fejlesztésű technológiai megoldásokkal tegye könnyebbé. Ennek egy új állomásához érkeztünk a Vadalarm Területtervező tavaszi bemutatásával. Mostantól ugyanis a vadalarm.hu weboldalon Ön is egy szempillantás alatt tervezheti meg területei villanypásztoros vagy vadriasztós védelmét.

Tervezzen úgy, mint egy modern gazda!

Igaz, hogy a villanypásztor rendszerek tervezése már korábban sem tartott tovább 5 percnél a Vadalarm díjnyertes weboldalán levő profi kalkulátornak köszönhetően. Itt ugyanis a gazdának csak annyi dolga van, hogy megadja, hány méter hosszan szeretne villanypásztort kiépíteni, és a kalkulátor máris átveszi az irányítást. Javaslatot tesz arra, hogy hány párhuzamos vezetéket érdemes kiépíteni, kiszámolja, hány méter karámvezetékre és hány darab szigetelőre van szükség. Választható természetesen az energiaellátás módja is: hálózati áram, napelem szett (ez is a Vadalarm fejlesztése) vagy az egyszerű 12 voltos akkumulátor.

térkép

Ez akár az Ön területe is lehetne

A Vadalarm Területtervező még tovább egyszerűsíti a gazdák dolgát. Most már elég azt berajzolni egy térképre, hogy hova szeretnénk villanypásztort építeni, és már a szükséges hosszt is kiszámolja. Első lépésnek nézze meg az alábbi videót!

A villanypásztor telepítését még így is túl időigényesnek tartja? Űzze el egyszerűbben a vadakat!

A vadak elleni védelem kiépítésekor nem mindenki akar villanypásztort telepíteni, de nem is kell. Létezik a vadkár elhárításnak egy másik biztos módja, az ultrahangos vadriasztás. Erről bővebben itt olvashat.

Vadalarm

A legújabb Vadalarm családtag: Vadalarm Dupla

A Vadalarm Területtervező természetesen alkalmazható vadriasztók kihelyezésének megtervezéséhez is. A Tervezőn keresztül ingyenes szaktanácsadás is kérhető, hogy ezzel se a gazdáknak kelljen bajlódniuk. Nézze meg az alábbi videót is, és dolgozzon úgy, ahogy egy modern gazda 2018-ban.

Egy biztos, döntsön bármelyik módszer mellett, a Vadalarm weboldala és csapata készségesen segítségére lesz.

A Vadalarm Területtervezőt itt találhatja meg. Ha pedig Ön már tudja, hogy miből hány darabra van szüksége, akkor a Vadalarm vadriasztókhoz erre, a villanypásztorhoz pedig erre tessék.