Egy irodaház, szálloda vagy gyártási, üzemi terület padlózata teljesen más terhelést kap, mint amit az otthonunkban megszoktunk. Még akkor is, ha sok vendég jár hozzánk hétről hétre. Persze ez magától értetődőnek tűnik, de gondoljunk csak bele, hogyan lehet megfelelően takarítani és tisztítani egy olyan zsúfolt helyen, ahol naponta több százan, akár ezren taposnak át? Egyáltalán hogy nem megy tönkre az adott felület? Mondhatnánk, hogy nem léteznek “csoda” eszközök és megoldások, de az nem lenne igaz.

Amikor a porszívó már nem elég

A nagy területeken, például irodaházakban vagy üzemekben, ahol napról napra, óráról órára és percről percre járkálnak az emberek, a hagyományos porszívó használata már kevés. Ezekre a területekre speciális takarítóberendezések szükségesek, amelyek hatékonyan képesek kezelni a nagyobb mennyiségű szennyeződést és porfelhőt. Ilyenkor érdemes fontolóra venni az ipari porszívók vagy takarítógépek és egyéb praktikus eszközök használatát, amelyek gyorsan és hatékonyan tisztítják meg a padlókat.

Bel- és kültéri lábtörlők

Az épületek belsejében és külső területein is elengedhetetlenek a megfelelő lábtörlők. Ezek nem csupán a helyiségek tisztaságát segítik, hanem gyakran fontos szerepet játszanak a teljes megjelenésben is. A belső lábtörlők különböző méretekben és tulajdonságokkal érhetőek el, például csúszásgátló, nedvességálló vagy akár antibakteriális kezeléssel ellátott változatok is megtalálhatók.

A kültéri lábtörlőknél a teherbírás és az időjárási viszontagságokkal szembeni ellenállóképesség a legfontosabb szempont. A nagy forgalmú területekre tervezett lábtörlők ideálisak több szempontból is, kifejezetten alkalmasak például kerekesszékek, babakocsik és bőröndök “közlekedéséhez” is.

Használjunk szennyfogó szőnyeget!

És akkor az igazi csodaszer: a szennyfogó szőnyeg kiválóan alkalmas rá, hogy segítségével a legnagyobb forgalmú területeken is megőrizzük a padlók tisztaságát. Fontos, hogy az adott terület függvényében a legmegfelelőbb méretű terméket válasszuk. A szennyfogó szőnyegeket rendszeresen kell tisztítani ipari mosógéppel, porszívóval vagy száraz-nedves takarító géppel, különösen nagy forgalmú helyeken.

Egyéb eszközök és kiegészítők a kifogástalan tisztaságért - a Bunzl jóvoltából!

A Bunzl számos kiváló minőségű takarítóeszközt és kiegészítőt kínál a mindennapi tisztaság fenntartásához. A megfelelő eszközök kiválasztása és rendszeres használata ugyanis hozzájárul a padlók hosszú élettartamához és a higiénikus környezet kialakításához. A szakértők által ajánlott megoldásokkal és a Bunzl által biztosított minőségi termékekkel garantálják a kifogástalan tisztaságot, még a legforgalmasabb helyeken is.