Az új Ford Ranger tömegeket vonzott a FeHoVa négy napja alatt, – nem csoda, hiszen ez a széria a megújulás előtt is nagy kedvenc volt a gazdálkodók és a természetjárók körében.

új ford ranger

  • A Ford Ranger első sorban kényelmi – és dizájn funkciókban újult meg, ilyen elem a varrott bőr műszerfal-borítás és az új, mégis jellegzetesen "fordos" karosszéria.

új ford ranger

Amikor a "rakomány" megkérdezi, hogy "ott vagyunk már"?

  • Az új Ford Ranger olyan technikai funkciókkal gazdagodott, mint a beszédvezérlés és az érintőképernyős fedélzeti computer. Érdekesség, hogy a hangvezérlés funkció a szöveges üzenet érkezéséről is tájékoztatja a vezetőt, sőt, akár azt fel is olvassa menet közben.

új ford ranger

  • A motoron nagy újítást nem hajtott végre a Ford, – "mindössze" 10 lóerős teljesítményjavítást eszközöltek, így immáron akár 210 lóerővel düböröghet az egyébként legkorszerűbb, EURO 5 károsanyag kibocsájtási normáknak is megfelelő motor.

új ford ranger

  • A plató térfogata nem változott, ám belső- külső rakományrögzítő fülekkel vált még praktikusabbá. A fülek 4000 N leszorítóerőt is elbírnak.

új ford ranger

  • A legjelentősebb fejlesztések a vezető kényelmét szolgálják. Az Agroinform.hu egyik kedvenc funkciója a táblafelismerő rendszer, amely automatikusan leolvassa a sebességkorlátozó táblákat és az aktuálisan engedélyezett sebességet kijelzi a vezető számára.

új ford ranger

  • Azoknak a terepjáró-mániásoknak, akiknek még mindig nem elég az extrából, a pickup4x4.hu csapata egyedi igények szerint, legálisan épített Ford Ranger-csodákat alkot. Az első-hátsó gallytörővel, extra-haspáncéllal, speciális gumikkal és fényhidakkal szerelt szörnyetegeket levizsgáztatva adják át a terepjáró új gazdáinak.

új ford ranger

Praktikus kiegészítőkkel, funkcionális gumikkal és látványos felnikkel szerelt új Ford Ranger a FeHoVa kiállításon – fotók: Agroinform.hu / Igric Dominika

Ford Rangerre a gallytörőket és a csörlőket sorozatátépítési engedéllyel forgalmazza a Pickup 4x4, ami azt jelenti, hogy nincs szükség a költséges egyedi átépítési engedélyre a vizsgáztatásnál.új ford ranger

A haspáncél, a legális gallytörő és a rejtett önmentő csörlő nem elérhetetlen extra, hanem fontos kiegészítő a munkaeszközön! – fotó: Agroinform.huúj ford ranger