2022. január 26. és 29. között 4 napon át 4 pavilonban közel 200 kiállító várja a látogatókat a AGROmashEXPO-n. Már ma este nagy a készülődés: épülnek a standok, csillognak a traktorok, és mi körbejártuk a közönség elől még elzárt kiállítást.

AGROmashEXPO Agroinform stand

Az Agroinform standja a Fórum színpad mellett épül – fotó: Agroinform.hu

Az Agroinform idén is vár titeket az AGROmashEXPO-n, látogassatok el hozzánk a G pavilon 502-es standra és a hagyományoknak megfelelően várunk benneteket egy finom kávéra. Hogy mivel várunk még? Elolvashatod ebben a cikkünkben.

traktor és permetező

Sorakoznak a gépek – fotó: Agroinform.hu

Lamborghini traktor

Mindenki a kapunyitásra készül – fotó: Agroinform.hu

A kiállításra a legkedvezményesebben a Hungexpo appon keresztül lehet jegyet vásárolni. Fontos, hogy a diákkedvezmény csak a helyszínen vásárolt jegynél érvényesíthető. Aki vonattal érkezik a rendezvényre, 50 százalékos kedvezményre jogosult a teljes árú menetjegy árából (részletek itt), az Örs vezér térről pedig ingyenes buszjárat közlekedik a Hungexpóig. Szintén a mobil alkalmazáson keresztül lehet tájékozódni a Gold parkoló használatának feltételeiről is.

Fontos információ még, hogy 18 év felettiek az AGROmashEXPO-t védettségi igazolvánnyal látogathatják és 18 év alattiak is csak védettségi igazolvánnyal vagy védett személy felügyelete mellett vehetnek részt a rendezvényen.

Grim permetező az AGROmashEXPO-n

Ilyen és ehhez hasonló újdonáságok is láthatók a kiállításon – fotó: Agroinform

Nézd meg az összes fotónkat a nyitás előtti kiállításról az alábbi képgalériára kattintva:

Képgaléria
Képgaléria
Képgaléria-search

A HUNGEXPO applikációban egyedi útvonalat is készíthettek: jelöljétek be, hogy melyik kiállítókat szeretnétek mindenképpen végigjárni, és ehhez az app bejárási útvonaltervet készít. Természetesen az app azt is megmutatja, hogy éppen hol álltok, így könnyen tudtok tájékozódni.

A kiállítás nyitvatartása:

2022. január 26. szerda: 09.00 – 18.00
2022. január 27. csütörtök: 09.00 – 18.00
2022. január 28. péntek: 09.00 – 18.00
2022. január 29. szombat: 09.00 – 17.00

Helyszín: AGROmashEXPO – HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ
H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Bejárat: Főépület, III. Fogadócsarnok