Az AgroVIR Kft. már több mint 10 éve nyújt teljesen egyedi, saját fejlesztésű megoldást elsősorban a növénytermesztési ágazattal foglalkozó termelők számára. A Hódmezőgazda napokon a nemrég bemutatkozott, hazánkban egyedülálló fejlesztésnek számító állattenyésztési szoftverükről beszélgettünk velük.

A precíziós fejlesztéseket komolyan gondoló gazdáknak továbbra is elérhető a népszerű AgroVIR 4CONNECT csomagról is szó volt, ami többek közt a gépi adatkapcsolatokat kihasználva járul hozzá a tudatosabb, hatékonyabb és eredményesebb gazdálkodáshoz.

Az állattenyésztés üzlet

Az új állattenyésztési modulban a gazdák segítséget kapnak a döntéshozatalhoz, a szoftvernek hála pillanatok alatt informálódhatnak szarvasmarhatelepük működésének állapotáról és eredményességéről. A különböző termelési csoportok hatékonysági vizsgálata mellett ezentúl lehetősége lesz a gazdálkodóknak arra, hogy egyed szintű költségalapú hatékonyságvizsgálatot hozzanak létre.

Magyarországon eddig még nem volt olyan rendszer, ami könyvelési szintig – költséggel, készletnyilvántartással, szigorú bizonylatolással – meg tudta volna oldani az állattenyésztés adminisztrációját, amellett, hogy egy üzleti szemléletű keretrendszerrel a telep gazdaságos működésére fókuszál.

Végre egy teljeskörű, 21. századi farmmenedzsment rendszer, ami nem csak adminisztrál, de segít jó üzleti döntéseket hozni, annak érdekében, hogy az állattenyésztési ágazat a lehető legeredményesebben tudjon működni.

A cégről további információkat ide kattintva találsz.