Gazdák és kupecek találkoztak egykor a nagy állatvásárok alkalmával, amelyek mára szinte teljesen eltűntek – részben az állattartás visszaszorulása, részben a szigorodó állategészségügyi szabályozások miatt.

Az állatvásárok helyét az online piacterek vették át, így az utazás viszontagságaitól megkímélve árulhatjuk jószágainkat, – vagy otthonról a hét bármely napján válogathatunk a széles kínálatból.

Az Agroinform.hu Apróhirdetés rovata sok gazdálkodó számára Géppiacot jelent, ám ez a rovat sokkal több ennél! Mostantól az állattartóknak is kedvezni szeretnénk, ezért hetente tematikusan tallózunk az eladásra kínált jószágok közül is.

Baromfi börze

wayandotte

 

Eladó négy pár 5 hónapos óriás sávozott Wyandotte a képen látható szülőktől, 12000 Ft/pár áron.

A díszbaromfik gazdája Borsod-Abaúj Zemplén megyében lakik és több fotót is mellékelt az apróhirdetéshez. Bővebb információkért kattintson ide.

 

Tojójércék, őshonos magyar fajtákból eladók

Vörös, fogoly, kendermagos kopasznyakú, fehér (kopasznyakú változatban is) választhatóak.

Az ár kortól és nagyságtól függően változik.őshonos baromfik

Juh, kecske eladó

A friss, szeptember közepi hirdetések között szép számmal találunk kosokat, de akár egész juhnyájat is. Íme, ez utóbbira egy példa:

200 darab merinó juh vegyes korosztályban, egyben eladó

A hirdetés Nógrád megyéből érkezett, képet nem kaptunk hozzá, – de az állományt úgyis személyesen kell megtekintenie a vásárlónak.

80 db Merinó anyajuh Lacaune kosokkal űzetve eladó

Az állatok életkora 4-7 év, a hirdető Hajdú-Bihar megyei.
merinó állomány

Eladó ENAR regisztrált, tejelő anyakecske állomány növendékekkel

60 db fejős állat + növendék + törzskönyvezett alpesi tenyészbak.

Külön megállapodás szerint hozzá vásárolható egy két éves Tulsan fejőgép + egy extra sajtár, továbbá 1db 6 állásos fejőállás. Szükség szerint nagy bálás vegyes széna (160 bála) is hozzá vásárolható.

Az egészséges, szép kondíciójú, rosszcsont állományról a hirdetésben több fotó is megtekinthető.tejelő kecskék

Lóvásár

Egy éves, szelíd, nyári fekete kancacsikó eladó

"Időhiány miatt vált eladóvá szelíd, rendszeresen féreghajtózott és körmölt lovam." – írja a hirdető Lajosmizséről. A kancacsikóról két fotót is megnézhetünk.nyárifekete kancacsikó

 

Marhavásár

Minden ivarból- korból és hasznosítási módból találhatunk szarvasmarha hirdetéseket az Agroinform aprók között. A katasztrofális tejárak ellenére sok fiatal tejelő tehenet nem hirdetnek, – ami talán bizakodásra adhat okot...

Kezdetként az ígéretes üszők közül válogattunk:

23 db üszőborjú eladó

üszők eladók

 

"Eladnánk 23 db magyartarka 1-4 hónapos üszőborjainkat.
Az állatok legelnek és szénát is esznek.
Lehetőleg egyben értékesítenénk a jószágokat."

A hirdető Vas megyében található, ide kattintva pedig több fotó is megtekinthető az üszőkről. – Ugyanitt bikaborjak is eladók...

 

Napos, üsző– és bika borjak eladók

Bócsán 1 fekete napos bika és két magyartarka üsző eladó. Minden bociról külön fotó is megtekinthető a hirdetésben.napos borjú

Sertésvásár

Eladó 16 db 7 hetes választási malac

Eladó 16 db 7 hetes választási malac és egy nagy keverék mangalica koca (kolbásznak való)!
Ár: megegyezés alapján!

Érdemes a hirdetésre kattintani, mert sok jó minőségű fotó lett feltöltve a malacokról és a kocáról is.malacok eladók

Malacok és süldők eladók!

A vevő számára a szállítás megoldható! süldők

Arra az esetre, ha a jószág megvolna, – szép is, kedves is a gazda szemének, – ám alkalmazott még nincsen melléjük: Íme egy álláshirdetés, hogy a munkavállaló és a munkáltató könnyebben egymásra találjon!

Szarvasmarhák mellé munkást keresek!

"Soltvadkert környékén, tanyára munkást keresek, szarvasmarhákhoz és a tanya körüli munkákra."

Kellene egy strapálható, masszív pickup terepjáró? De jó volna jószágra cserélni, hogy ne kelljen rá pénzt kiadni? Erre is van megoldásunk!

Toyota 4Runner eladó vagy cserélhető jószágra

"Kitűnő terepjáró kitűnő motorral, benzin-gázos üzemmel, korának megfelelő állapotban 2 hete lejárt műszakival eladó vagy cserélhető szarvasmarháha ( tehén, borjú), birkára! Érdeklődni telefonon lehet." – A hirdetéshez sok fotót is csatolt az eladó, így tájékozódhatunk a pofás gépjármű külső állapotáról.Toyota eladó vagy csere

Állattartási technológia, vagy takarmány kellene? Természetesen ezekből sincsen hiány, íme egy terménydaráló, amely már a közepes gazdaságokat is kényelmesen kiszolgálja a nagy teljesítményével:

Kirchner típusú nagy teljesítményű terménydaráló kukoricaroppantó eladó.terménydaráló roppantó

Köretető / Szénaetető eladó

Három részes, 12 férőhelyes, 230 cm átmérőjű, horganyzott szénaetető eladó. Régió: Somogy megye.

Tudta, hogy az apróhirdetésekkel nyerhet is?

Az Agroinform.hu legújabb nyereményjátékában nem kell mást tennie, mint a nap bármely percében INGYENESEN feladni akár 100 db* ajánlatot Apróhirdetéseink között 2016. augusztus 15. – 2016. október 15. között!

< Adja fel hirdetéseit IDE kattintva! >

< A játék további részleteiért kattintson IDE! >

A legújabb Samsung Galaxy S7 Edge egy olyan telefon, amiben nem lehet hibát találni. Megpróbálkozhatunk ugyan vele, de valószínűleg még a szőrszálhasogatásban jeleskedő telefonguruk is feladják a harcot. A 3600 milliamperórásra növelt akku egy dolog, de mellette rengeteg újdonsággal büszkélkedhet, mint például az ultragyors és alig kiemelkedő hátlapi kamera, a kijelzőt felvillantó előlapi vakku funkció, a kezünkhöz tökéletesen illeszkedő 5,5 hüvelykesre nőtt képátló, és ha mindez nem lenne elég, az egyik legcsábítóbb az IP68-as por- és vízállósági védelem, amely másfél méteres mélységig, legfeljebb 30 percig garantálja a víz kívül tartását.