KITE marhaszállító kocsi

Ilyen például a Joskin Betimax állatszállító kocsi is.

1. Széles portfólió

Joskin Betimax állatszállító kocsik 5-9 méter hosszúságig, 1 és 2 tengelyes változatban is elérhetőek, ráadásul festett vagy galvanizált felépítménnyel is kérhetőek. A széles portfóliónak köszönhetően a legnagyobb kivitel esetén akár 14 felnőtt szarvasmarha is kényelmesen szállítható vele.

KITE marhaszállító kocsi

2. Széles opciókínálat

A szállítójármű 3,5 méter vagy 4,5 méter hosszúságú oldalsó karámmal is felszerelhető, amelyek csuklókkal vagy sínekkel vannak rögzítve. Ez az opció megkönnyíti az állatok összeterelését, mielőtt a kocsiba lépnének. A több helyzethez való alkalmazkodás érdekében pedig különféle belső elválasztók is rendelhetőek.

3. Könnyű rakodás

Az RDS változat tengelyei hidraulikus munkahengerekkel vannak ellátva, aminek köszönhetően teljesen a talajig lesüllyeszthető a kocsiszekrény. Így a rakodási magasság a hátsó két nagy nyílásszögű ajtónál csupán 14 centiméter, a szállítási magasság pedig 63 centiméter. Ennek a rendszernek az egyik előnye, hogy gyakorlatilag szükségtelen a rámpa használata, valamint így minimalizálva lett a sérülés kockázata az állatok le- és felterelése során.

KITE marhaszállító kocsi

4. Magas komfortszint és maximális biztonság

Az RDS változat rugózott vonórúddal van felszerelve, ami csillapítja a szállítás során az útegyenetlenségekből fellépő lökéseket. A nagy, 210 centiméteres belmagasság, a leszedhető védőponyva, a lekerekített felületek és a csúszásmentes műgyantapadló-bevonat pedig garantálja a komfortot és biztonságot.

5. Könnyű karbantartás

A padló sarkaiban elhelyezett tisztítónyílásokon keresztül könnyen kifolyik a trágyalé, amitől a gép hosszan megtartja eredeti, újszerű állapotát.

KITE marhaszállító kocsi

5+1. JOSKIN Betimax készletről a KITE Zrt.-től

A KITE Zrt.-nél azonnal, KITE géptelepről vásárolhat új Joskin Betimax állatszállító kocsit, csupán a készlet erejéig, így érdemes felkeresnie KITE gépértékesítőjét az aktuális kedvezményekért és a további részletekért.