Színes kavalkád, az istállótechnológiától, az állategészségügyi felszereléseken át a takarmányokig - az EuroTier kiállításon tényleg minden megtalálható, ami az állattartáshoz kell egy gazdának.

Négy pavilonban a gépkiállítók is bemutatják újdonságaikat, így a rakodógépek, önjáró silózók, állatszállítók és istállóberendezések széles választékából sem maradhatunk ki!

A kiállítás fénypontja az élőállat kiállítás a 27- es pavilonban. A színpadon egész nap show-bírálatok szórakoztatják a közönséget. Európa legnívósabb szarvasmarha-genetikai kínálata is felvonul, - természetesen a garanciaként bemutatott borjakkal és kiváló tenyészallatokkal együtt.

A kiállítók a gyermekekről sem feledkeztek meg. Amíg a gazda a szemét legelteti a szebbnél-szebb állatokon - vagy gépeken, addig a kicsik szimulátorokon próbálhatják ki, hogy milyen rakodót vezetni, vagy távirányítós modellekkel traktorhozhatnak a terepasztalokon.

Hamarosan tematikus cikkekkel és még több fotóval jelentkezünk a világkiállítás újdonságairól és a díjazott kiállítókról!

galéria
galéria
galéria-search