Gázolaj 691 Ft Benzin 632 Ft EUR 390.63 Ft USD 359.32 Ft CHF 389.56 Ft GBP 444.84 Ft

Dízel adalék 2 hirdetés

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!

Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról!


Minden hirdetés Kedvencek Előzmények AgromashEXPO gépek

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást!

A keresett hirdetést a feladója inaktiválta. Válogass az alábbi hirdetések közül.
A dízel adalék hirdetési kategóriában dízel stabilizáló, javító adalékokat találunk. Az ilyen dízel adalékok megtisztítják a jármű dízelbefecskendező rendszerét az üzemanyag maradványok lerakódásaitól. Szükség esetén megszüntetik a kokszosodást és mindenféle egyéb lerakódást is eltüntetnek az üzemanyagadagoló- és befecskendezőrendszer szelepeinél és megakadályozza azok újraképződését.
A jó dízel adalékok a dízelbefecskendező rendszer minden részegységét ápolják és megakadályozzák a ráégést, továbbá a fúvókatűk gyantásodását. Megakadályozzák a motorkopogást és növelik az üzembiztonságot, illetve a gazdaságosságot. A dízel adalékok innovatív tisztító komponensei átöblítik a motorteret, továbbá tisztán tartják a teljes üzemanyag ellátó rendszert (beleértve az égésteret, az üzemanyagtartályt, a szelepeket és az injektort is).
Vásárlás előtt érdemes tájékozódni, hogy valóban a megfelelő dízel adalékot válasszuk, ezt leginkább a befecskendező rendszer fajtája határozhatja meg. Bár a legtöbb dízel adalék katalizátoros motorokkal is használható, azonban erre vonatkozóan kellő körültekintéssel érdemes eljárni.
A dízel adalékok további kedvező tulajdonságai közé tartozik, hogy csökkenthetik az üzemanyag fogyasztást, továbbá védik a teljes befecskendezőrendszert, ezzel tisztítják a jármű motorját, növelve annak élettartamát. Mivel eltávolítják a lerakódásokat a befecskendező szelepekről, ezáltal csökkennek az elégtelen égésből származó lerakódások és kibocsátott füst mennyisége is kisebb lesz.
Egy minőségi dízel adalék kedvező menettulajdonságokat biztosít a megfelelő befecskendező adagolás és kielégítő üzemanyag porlasztás révén, emiatt alacsonyabb szinten marad a kipufogógáz károsanyag kibocsátása is. A dízel adalékok rendszeres használatával elérhető, hogy a motorban egyfajta védőréteg alakuljon ki, amely védi a jármű motorját az üzemanyagok okozta korrózióval szemben.
A legjobb dízel adalékok a cetánszámot is növelik, egyúttal javítják a gázolaj gyulladási tulajdonságait, ezáltal is gondoskodva a motor nyugodtabb járásáról. A teljes üzemanyagrendszert védik a korrózióval és a kopással szemben. Köztudott, hogy a tiszta motorok kevesebb üzemanyagot fogyasztanak és ezáltal kevesebb károsanyagot bocsátanak ki.
Olvasson tovább
45 Ft +ÁFA
Kiemelt 1 éve hirdető
2023. január 24. 15:26 Dízel adalék Alkatrész Somogy, Siófok
1-2 hónap alatt megindulnak a diesel és benzin romlási folyamatok, attól függően mennyire stabil a környezeti és üzemanyag tároló rendszer...
Gyári Új 2022
4.500 Ft
10 éve hirdető
2022. július 27. 08:46 Dízel adalék Alkatrész Heves, Heves
Liqui moly üzemanyag adalékok eladók .
Gyári Új
Alkatrész katalógusok

Minden jog fenntartva.
© 2023 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]