Gázolaj 691 Ft Benzin 632 Ft EUR 390.63 Ft USD 359.32 Ft CHF 389.56 Ft GBP 444.84 Ft

Hidraulika olaj 2 hirdetés

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!

Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról!


Minden hirdetés Kedvencek Előzmények AgromashEXPO gépek

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást!

A keresett hirdetést a feladója inaktiválta. Válogass az alábbi hirdetések közül.
A hidraulika olajokat különféle munkagépek erőátviteli rendszereiben használják a mozgás és az erőkifejtés átvitelére, továbbítására. Maga a hidraulika azon a fizikai elven alapul, hogy a folyadékokat nem lehet összenyomni, így az ilyenfajta erőátvitel kifejezetten kis veszteségekkel, magas hatásfok mellett valósulhat meg. A Maga a hidraulika kifejezés görög eredetű, a víz és a cső szavakból ered, napjainkban a leggyakrabban alkalmazott hidraulikus technikát mégis az olajhidraulikajelenti. Ebben az esetben az erőátvitel közegét a hidraulika olaj jelenti.
A hidraulikus elven működő gépeknél használt hidraulikaolajok használata számos előnnyel bír. Megfelelő kezelés mellett kifejezetten környezetbarát alternatívát jelenthetnek. A legtöbb hidraulikaolaj jellegéből fakadóan nagy teherbírású folyadék, emellett a jó minőségű olajoknak kopás- és korróziógátló szerepük is van a hidraulikus rendszereknél, ezért is fontos, hogy csak megbízható forrásból szerezzük be ezt a típusú szervizanyagot. Fontos tulajdonságot jelent még a hidraulika olaj sűrűsége is, mivel ez fontos befolyással bír a hidraulikus gépek kenésére és teljesítményére. Az egyes hidraulikus rendszerek ugyanis tipikusan csak adott sűrűségű hidraulika folyadékot képesek szivattyúzni.
Az erőátvitel során alkalmazott fajtáját tekintve lehet valamilyen ásványolaj, szintetikus olaj, növényi olaj vagy valamilyen emulzió. A hidraulika folyadékok közül tehát a legelterjedtebb megoldásnak az imént felsorolt a hidraulika olaj változatok tekinthetőek. Fontos tulajdonságuk ezeknek az olajoknak, hogy az erőátviteli közegként való alkalmazás mellett a hidraulika olajok egyfajta kenőanyagként és tömítőanyagként is szolgálnak a hidraulika rendszerekben. Emellett a hidraulika közegek természetesen a gépet is hűtik, illetve elszállítják a működés során esetlegesen keletkező szennyeződéseket.
A hidraulika olajok hirdetéseinek mezőnyében különféle erőátviteli rendszereket kiszolgáló olajok széles választékát találjuk meg, a hidraulika olajat forgalmazó gyártók márkái tekintetében pedig a hirdetések körében általában szerepelnek a Parnalub, Mobil, Starline, Liqui Moly, Valvoline, John Deere olajok különböző változatai, melyek mind magas minőségű terméknek tekinthetőek a hazánkban elérhető hidraulika olajok között.
Olvasson tovább
859 Ft +ÁFA
10 éve hirdető
2023. január 22. 21:04 Hidraulika olaj Alkatrész Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nyíregyháza
Motorolaj Belarus Oil 20 L Hajtóműolaj (85W140 Belarus API GL-5) 20L Hajtóműolaj (80W90 Belarus API GL-4) 20L Hidraulika olaj Belarus 10 és...
Gyári Új 2018
15.990 Ft
11 éve hirdető
2022. december 30. 07:38 Hidraulika olaj Alkatrész Heves, Bélapátfalva
Kiváló minőségű MOGUL hidraulika olaj kedvező áron. További motorolaj, hajtóműolaj, kenőzsír kínálat Web áruházunkban Bss, Panav, BPW...
Gyári Új 2022
Alkatrész katalógusok

Minden jog fenntartva.
© 2023 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]