Gázolaj 684 Ft Benzin 627 Ft EUR 394.79 Ft USD 369.14 Ft CHF 398.72 Ft GBP 442.28 Ft

Kerti traktor 0 hirdetés

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!

Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról!


Minden hirdetés Kedvencek Előzmények AgromashEXPO gépek

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást!

A kisebb kerti traktorok egyre népszerűbbé válnak kertészek és a kerttulajdonosok körében. A kézi vagy kisebb teljesítményű gépekkel végzett munkákhoz képest jóval hatékonyabb feladatvégzést nyújtanak egy-egy nagyobb területű füves terület, gyep és pázsit ápolása kapcsán, talajművelés és más kertészeti munkák végzése esetén. A felhasználás célját tekintve több altípusra bontható a kerti traktorok mezőnye: a kategória legelterjedtebb célgépet talán a fűnyíró traktorok jelentik. Emellett léteznek általános célú kerti traktorok és valamilyen, például a fűnyíráshoz hasonló, specializált célra tervezett kistraktorok is.
A kerti traktorok Piactér kategória apróhirdetései között emellett előfordulnak egytengelyes traktorok is, melyek univerzális kerti munkagépnek tekinthetőek, hiszen sokféle adapter, kerti traktor kiegészítő felszerelhető rájuk, melyek számos különféle módon segítik a háztáji és a kerti munkák gépesített végzését.
Az apróhirdetések széles kínálatában az új és használt kerti traktorok egyaránt megjelennek, a leggyakrabban előforduló márkákat a Husqvarna, a Goldoni, a Cub Cadet, az MTD, a Hittner, a Solis, a Flora gépek jelentik.
Olvasson tovább

Nem található a keresési feltételeknek megfelelő hirdetés a piactéren!

Kérjük ismételje meg a keresést más kifejezéssel, vagy más kategóriában.

Alkatrész katalógusok

Minden jog fenntartva.
© 2023 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]