Utóvető gép 4 hirdetés

Minden hirdetés Kedvencek Előzmények

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást!

Az utóvető gépeket az utóvetés, vagy más néven másodvetés során használják, elsősorban a zöldtrágya növények vetésére. A zöldtrágya növények csökkentik a talajok tápanyag kimosódását, emellett talajfertőtlenítő és gyomelnyomó hatással rendelkeznek, különösen a fonálférgek ellen hatásosak.
Fontos körülmény, hogy a zöldtrágyának szánt gyors növekedésű növények vetőmagja általában egészen kedvező áron szerezhető be, ugyanakkor többségük az állattenyésztésben hasznosítható, míg kártevőik nem jelentősek. A nagy hőségben jelentős zöld levélzetük talajtakaró, amely jó védelem a napfény és a kiszáradás ellen. Néhány zöldtrágya növény: takarmányrepce, olajretek, fehér mustár, facélia. Többek között ezen növények vetésére szolgálnak az utóvető gépek, vagy másik nevükön a zöldtrágyavetők. A másodvetéshez használt utóvető gépek univerzális vetőmagszóróként ideálisak a köztes növényekhez, zöldtakarmányokhoz, fűmaghoz, felülvetéshez, sőt sok esetben más jellegű granulátumok kiszórásához is.
Olvasson tovább
Kiemelt 5 éve hirdető
2021. október 12. Utóvető gép Csongrád, Szeged
Lehner SuperVario repitőtárcsás vetőgép. Kapacitása 70-110-170 liter, 12 voltos csatlakozóról üzemel és biztonságosan elszórja a zöldtrágya...
Új 2020 Munkaszélesség: 24 cm
11 hónapja hirdető
2021. október 13. Utóvető gép Budapest, Budapest (XXII. kerület)
Nem csak szántóföldön hasznosítható az APV ES100M1 Classic vagy ES100M3 Special. Szőlőben gyümölcsösben egyaránt használható magvak...
Új
185.000 Ft
12 éve hirdető
2021. október 12. Utóvető gép Győr-Moson-Sopron, Egyed
Exactor 25 típusú, 2.5 m széles, tartóval, hajtókerékkel, jó állapotban eladó
Használt
100.000 Ft +ÁFA
9 éve hirdető
2021. október 8. Utóvető gép Győr-Moson-Sopron, Fertőszentmiklós
Zöldtrágya aprómag vető eladó,grúberre vagy egyéb talajművelő gépre szerelhető.Elektromos illetve mechanikus hajtással eladó.
Használt

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!

Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról.

Minden jog fenntartva.
© 2021 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]