juh találatok 3 hirdetés

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!

Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról!


Minden hirdetés Kedvencek Előzmények

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást!

A termények elnevezésű Piactér kategóriában mezőgazdasági eredetű termékek széles választéka között válogathatunk. A mezőgazdaság összes ágának produktumai megtalálhatóak itt, hiszen egyaránt találunk a növénytermesztéshez és az állattenyésztéshez köthető terményeket, ahogyan a zöldség- és gyümölcstermesztés is képviselve van, sőt igazából még az erdőgazdálkodás területéről is szerepelnek hirdetések.
Az ajánlatok között természetesen a mezőgazdasági nyersanyagok mellett már élelmiszeripari (vagy házi kézműipari) feldolgozáson átesett készítmények is előfordulnak, nagyban színesítve a kínálatot. Az ilyen módon készült kézműves, feldolgozott termékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a magyar piacon.
A kínálat sokféleségét talán a rovat alkategóriáinak felsorolása adja leginkább vissza, a következő témák szerinti bontásban találhatunk itt különféle mezőgazdasági eredetű terményeket: gabonafélék, takarmányok, magok, héjas termésűek, bio élelmiszerek, cukor, faáru, fenyőfa, fűszerek, gabona, gomba, gyógynövények, gyümölcs, zöldség, húsáru, italok, kézműves termékek, lekvárok, méz, olajok, szőlő, tejtermék, tojás, egyéb élelmiszer, egyéb termény.
Az apróhirdetések számossága alapján a legjelentősebb, leginkább hirdetett terményeket az egyes szántóföldi gabonafélék, a különféle állatok takarmányozására szolgáló takarmányok körébe tartozó termények, a csonthéjas termésűek és mindenféle magok, illetve a gyümölcs, zöldség, szőlő típusú termények adják. A rovat ajánlatai között kis- és nagytermelők, továbbá viszonteladók apróhirdetései egyaránt szerepelnek.
Olvasson tovább
27.000 Ft
2 éve hirdető
2022. szeptember 28. 13:35 Egyéb takarmány Termény Jász-Nagykun-Szolnok, Tiszaszentimre
A Harbro feet And Fertility nyalótömbje, a vitamin összetételével, a szerves és szervetlen ásványianyag tartalmával szolgálja a juhok...
21.500 Ft
2 éve hirdető
2022. szeptember 25. 20:17 Egyéb takarmány Termény Jász-Nagykun-Szolnok, Tiszaszentimre
A tavaszi, nyári legelőn az egyik legzavaróbb dolog a legyek és a szőnyogok zavarása. Az állatok nem tudnak pihenni, nem tudnak legelni...
800 Ft
10 éve hirdető
2022. június 20. 16:58 Széna Termény Győr-Moson-Sopron, Fertőhomok
Kisbálás széna nem vetett, természetes kevert fü.
200 db
Kategóriák
Alkatrész katalógusok

Minden jog fenntartva.
© 2022 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]