Cseresznye 1 hirdetés

Minden hirdetés Kedvencek Előzmények

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást!

A cseresznye Piactér hirdetési kategóriában friss és feldolgozott (pl. aszalt) cseresznye termékeket találunk. Rendszertanilag a cseresznye növény a rózsafélék (Rosaceae) közé tartozó Prunus nemzetség egyik alnemzetsége. A cseresznye hazánkban az egyik legkedveltebb kora nyári gyümölcs. Leginkább nyersen fogyasztják, de felhasználják levesekben, süteményekben is. Mint minden magas cukortartalmú gyümölcsből, így természetesen a cseresznyéből is lehet bort és pálinkát készíteni.
Cseresznyefa néven általában a termesztett, nemesített változatot szoktuk emlegetni, bár természetesen a mai napig létezik ennek vad elődje is, a vadcseresznyefa, továbbá dísznövényként ültetett cseresznye változatokat is megkülönböztetünk. A Japánban termesztett díszcseresznye ugyan egyáltalán nem fogyasztható, mégis a fiatalság és a megújulás egyik fontos jelképe, míg a cseresznyevirágzás a japán kultúrkör egyik legnagyobb ünnepe.
Olvasson tovább
500 Ft
4 éve hirdető
2020. február 3. 07:34 Cseresznye Szabolcs-Szatmár-Bereg, Fehérgyarmat
Házilag fatüzelésü aszalóban magnélkül aszalt cseresznye eladó!! Semmiféle hozzáadott anyagot nem tartalmaz!! Az ár 100 grammra vonatkozik
500 gramm

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!

Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról.

Kategóriák

Minden jog fenntartva.
© 2021 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]