Körte 1 hirdetés

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!

Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról!


Minden hirdetés Kedvencek Előzmények

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást!

A keresett hirdetést a feladója törölte. Válogass az alábbi hirdetések közül.
Az egyes körte fajták tekintetében a többi gyümölcshöz hasonló módon szintén hatalmas választékból böngészhetünk az Agroinform Piactér apróhirdetései között: Kiefer körte, Vilmos körte, Ilonka körte, Packhams Triumph, Bosc kobak, Clapp kedveltje, Hardy vajkörte, Császár körte, árpával érő, Arabitka, Nyári Kálmán, nashi körte stb. fajták jellemzik a kínálatot.
A körte az almához hasonlóan a rózsavirágúak rendjébe, illetve a rózsafélék családjába tartozó növénynemzetség, a rokon almához hasonlóan a körtefa gyümölcse is almatermésnek számít. A körte legalább háromezer éve ismert és termesztett gyümölcsfajta, Nyugat-Európától Észak-Afrikáig, illetve Ázsiában számít őshonos fajnak. A körtefák általában közepes méretű fák, sajnos a körtének sok kártevője ismert, melyek ellen megfelelő növényvédelmi megoldásokkal védekezni szükséges.
A körte utóérő gyümölcs, ami azt jelenti, hogy leszedés után tovább érik. A körte friss étkezési célú felhasználása mellett megjelenik a befőzés, lekvárkészítés, illetve a cefreként való felhasználás is, hiszen a körte kedvelt alapanyaga a pálinkafőzésnek. Ez érthető, hiszen a körtepálinka különleges ízvilága miatt az egyik legkedveltebb pálinkafajta itthon.
Olvasson tovább
160 Ft
1 éve hirdető
2021. szeptember 23. 13:55 Körte Fejér, Székesfehérvár
Cefrének való vilmos és boss cobak fajtájú körte eladó 160ft/kg-tól házhozszállitás mennyiségtől függöen
Kategóriák

Minden jog fenntartva.
© 2022 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]