Borsó 0 hirdetés
Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!
Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról!
A borsó Piactér kategóriában népszerű hüvelyes növényünkre vonatkozó tételekkel találkozhatunk. A borsó világszerte kedvelt fehérjeforrás, számos ételünkben megjelenik, ahogyan az élelmiszeriparban is megjelenik alapanyagként. A borsócső hüvelyében helyezkednek el az apró, gömbalakú zöldborsószemek.
A friss borsó íze édesen finom, számos ételben felhasználható: főzve, párolva vagy akár nyersen is fogyasztható, gyakran használják levesekben, főzelékekben, rizottóban, salátákban vagy más köretekben. Az állattenyésztésben a takarmányborsó még egyes haszonállatok táplálásában is megjelenik.
A legismertebb borsófajták között tudjuk megemlíteni a velőborsót (pl. Kelvedon csodája vagy Zsuzsi), a Rajnai törpét, a különféle debreceni fajtákat és a cukorborsót. A borsó egy szezonális zöldség, amely a nyár elején terem, így a legtöbb ajánlattal ebben az időszakban találkozhatunk. A többi időszakban általában szárított (pl. sárgaborsó), fagyasztott vagy konzerv formában találkozhatunk vele.
A friss borsó íze édesen finom, számos ételben felhasználható: főzve, párolva vagy akár nyersen is fogyasztható, gyakran használják levesekben, főzelékekben, rizottóban, salátákban vagy más köretekben. Az állattenyésztésben a takarmányborsó még egyes haszonállatok táplálásában is megjelenik.
A legismertebb borsófajták között tudjuk megemlíteni a velőborsót (pl. Kelvedon csodája vagy Zsuzsi), a Rajnai törpét, a különféle debreceni fajtákat és a cukorborsót. A borsó egy szezonális zöldség, amely a nyár elején terem, így a legtöbb ajánlattal ebben az időszakban találkozhatunk. A többi időszakban általában szárított (pl. sárgaborsó), fagyasztott vagy konzerv formában találkozhatunk vele.
Olvasson tovább
Termékajánló

Massey Ferguson - Rolle - 4270319M2/MF
23.289 Ft
A lista fizetett rangsorolást tartalmaz

Tízezrével élnek a Balatonban, és lehet, hogy ők mentik meg a tavat +VIDEÓ
A kvagga kagylók hatékonyan szűrik ki a szennyező anyagokat a vízből.
Ezért nem készül sajt szamár- vagy sertéstejből – furcsa tudományos okok
A tej nemcsak táplálék, de gyógyhatású és innovációs forrás is – érdekességek,...