Hamarosan megnyitja kapuit az immár 30. alkalommal megrendezésre kerülő FeHoVa – Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

FeHoVa

Forrás: hungexpo.hu

A jubileumi rendezvényre számos törzskiállító és szakmai partner elküldte a jelentkezését, de nagy volt az érdeklődés az olyan cégek részéről is, akik még sosem jártak a kiállításon, így igazán sokszínű és széles kínálat várja majd a régió vadászait és horgászait a Kiállítási Központ pavilonjaiban. A vadászat és a fegyverek az A pavilonban, a horgászattal kapcsolatos cégek a G pavilonban kaptak helyet, a kiállítás egyidejű rendezvénye, a XI. FEHOVA-MEOE Nemzetközi Kutyakiállítás (CAC, CACIB) pedig a D és E pavilonokban lesz megtekinthető.

A pavilonok tele kiállítókkal és programhelyszínekkel, 4 nap tele előadásokkal, bemutatókkal, beszélgetésekkel, tesztekkel, érdekes, izgalmas és felejthetetlen programokkal kicsiknek és nagyoknak!

A folyamatosan bővülő programkínálat itt tekinthető meg.

A hagyományos programokon kívül, mint például az elmaradhatatlan trófeabírálati bemutató, Nadler-trófeaszemle, könyvismertetők és dedikálások, újra lesz aukció és új trófeák láthatók a központi diorámában, melyek 4 kontinens vadászatairól árulkodnak majd. A vadászati kultúrába kicsit másképpen engednek betekintést a Csergezán Pál festő és Hubert G. Wells állatidomár munkásságáról szóló bemutatók, de látható lesz Szunyoghy András grafikusművész munkáiból összeállított kiállítás is. Sárba zárt nyomok, kerekasztal beszélgetések a „hot topic”-okról és sok minden más érdekesség, ami egy vadász vagy erdész számára izgalmas és felejthetetlen napot vagy napokat ígér.

A 4 nap alatt folyamatosan zajlanak majd az érdekes előadások is (legyen szó fegyverekről vagy kézzel készített wobblerekről), az izgalmas bemutatók (sólymokkal a színpadon vagy ízletes bojlira vágyó halakkal az óriásakváriumnál), a színpadi beszélgetések (afrikai utazásokról és horgász világbajnokságokról).

De lesz verseny is – kürtösöknek, kutyáknak és természetesen szarvasbőgést imitáló vadászoknak.

Egyedülálló trófeák költöznek az A pavilon közepére és rendhagyó biológia órákon vehetnek részt a gyerekek a G pavilonban. Ha valaki a természet rejtelmeibe szeretne betekinteni, beülhet a Nimród moziba, aki valami mozgalmasabbra vágyik, kipróbálhatja magát a FeHoVa Lőtéren. Aki felújítaná a ruhatárát, megnézheti a kiállítók kínálatát és a divatbemutatót a vadász színpadon, de aki inkább tanulni szeretne, betérhet a NAK konferenciájára. Akinek hiányzik még egy-két dolog ahhoz, hogy megfogja álmai halát, a pergető medencénél tartott bemutatók alapján válogathat csalikból és etetőanyagokból a kiállítóknál. Akinek felszerelése már van, csak a vizsgája vagy a horgászkártyája hiányzik, megszerezheti a MOHOSZ standon.

Fergeteges programokkal várja tehát a nagyérdeműt a 30. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás, érdemes lesz rá kilátogatni.

Egyidejű rendezvény:

XI. FEHOVA-MEOE Nemzetközi Kutyakiállítás (CAC, CACIB)

Töltse le a HUNGEXPO applikációt, vegye meg jegyét a legalacsonyabb áron, tervezze meg látogatását előre, jelölje meg kedvenc kiállítóit, programjait, tájékozódjon könnyebben a helyszínen!

Vasúti utazási kedvezmény:

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 2024. február 8-11. között megrendezésre kerülő FeHoVa-ra utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljes árú menetjegyek árából bizonyos állomásokra.

Buszsűrítés:

A kiállítás ideje alatt sűrített menetrenddel üzemel a BKK 10-es buszjárata.

Gold parkolójegy:

A kiállítás kényelmesebb és gyorsabb megközelítését teszi lehetővé a Gold parkolóban történő parkolás. Ezzel a szolgáltatással elkerülhető a forgalom és soron kívül lehet belépni a kiállítás területére.

Bővebb információ és kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek a kiállítás honlapján.