A rendezvényen résztvevő kiállítók listája itt olvasható.
A kiállítói kínálat mellett számos érdekesség, különlegesség várja a látogatókat.

FEHOVA

Először a FeHoVa-n:

• Ismeri az Értékőr Egyesületet Dunaföldvárról? Ha nem, akkor tekintse meg standjukat a FeHoVa-n (A pavilon 106C)! A megjelenés üzenete: „A mai sörétes lőszerek borítása legtöbbször műanyag, amiből csak Magyarországon évente több tonna hulladékként végzi a természetben. Ezen alkotással próbáljuk meg felhívni a figyelmet a problémára. Bár egyre több vadász figyel a maga után hagyott erdőre, még mindig sok a kinn hagyott hüvely. Úgy szép az Erdő, ha tiszta! Aztakeservit!"
vadászat

Hidvégi Béla legkedvesebb fegyverei – Purdey, Rigby, Blaser, Steyr-Mannlicher…

Igazi mozi! Vegyen részt a nagysikerű „VADONVILÁG – gróf Széchenyi Zsigmond nyomában” című életrajzi dokumentumfilm ingyenes vetítésén! Péntektől vasárnapig, naponta 2 alkalommal a G pavilon VIP termében. (Előzetes regisztráció szükséges a Takarék csoport standján: A pavilon 101A6)

Vadászírók dedikálnak – a 4 nap alatt számos vadászíró dedikálja könyvét különböző: Faragó István, Feiszt Ottó, Fluck Dénes, dr. Gergely Imre, dr. Gyimesi György, Hidvégi Béla, Híves Tóth Éva, Lipp Adrienn és Molitorisz Károly. Találkozzon velük Ön is!

A programokról bővebben itt olvashat.
horgász

Egyidejű rendezvények, programok:

• VIII. FEHOVA-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítás (CAC, CACIB)
• II. FeHoVa Nemzetközi Nyílt Preparátor Verseny a Magyar Vadászlap közreműködésével

kutya

Általános információ:

Kedvezményes napijegyvásárlási lehetőség a kiállítás honlapján!

A vadásztársaságok, horgász egyesületek, erdészetek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Meghosszabbított nyitvatartás pénteken! A kényelmesebb és kellemesebb kiállítás-látogatás érdekében 2020. február 14-én este 19 óráig várja az érdeklődőket a FeHoVa.

trófea

Belépés:

Változás az előző évekhez képest!
• február 13., csütörtök: kizárólag a III. kapu-n lehet belépni a kiállítás területére
• február 14-16., péntek – vasárnap: I. és III. kapu

horgászat

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a FeHoVa-ra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső, Kőbánya-Kispest és Kelenföld állomásokra. Bővebb információ ITT.

A helyszínen a pénztárakban érintős bankkártyával vagy HelloPay kártyával lehet belépőjegyet vásárolni, készpénzzel nem.

Bővebb információ a FeHova honlapján!