Válasz GREVEN #5132. hozzászólásáraholnap megyek a homokbányába ahol 30 éve nem volt növény vetve,rekultiválva lett,most napraforgó van benne én is kiváncsi vagyok,de azt is befotózom ,merem vállalni
Válasz Mf-es? #5133. hozzászólásáraén se hiszek nektek,kimentek a "szakértő drágaságom szaktanácsadóval"lefényképezitek a határ legszebb növényeit azt itt virítotok,de amit itt befotóztam ,mind megnézhető,ez a külömbség a normális és a lusta gazga között,
Válasz T180. #5130. hozzászólásáraÉn nem hiszek ezekbe az AK dolgokban. Felénk a 3-4 AK földön a parlagfű se nő arasznál nagyobbra és már virágzik. Ezekben a földekben tök mindegy mit vetünk, mivel, hogyan, mikor, az első hevesebb melegben kisül az egész a p.csába.
Felénk a 3-4 AK földben még az akácerdő se akar megmaradni, nem hogy kultúrnövény.
caussade Marbelia tvaszi szántás (triticálé zöldtrágya)gruber alapkezelést nem kapott mert 4ak homok,minimális humusztartalom, pulsar korán és egy másik le25
Válasz T180. #5104. hozzászólásáraLevéltetvekkel nincsen gond, nem tettél bele bogár ellen semit?
Pár nap mulva én is fújom, de a gombaölő Pictor lesz.
Válasz T180. #5109. hozzászólásárameg egyébként is a strobis gombaölés bőven dob a termésen mivel felpörgeti a növény anyagcseréjét... mi van hogy 3x is fújjuk virágzásig...
Válasz Mokári Ádám #5106. hozzászólásáraigy van csak ahogy a kollégák írják ki tudja milyen év lesz,és holnap már nem tudok belemenni az a 13e ft nettóban nem ver földhöz,és mint írtam befejeztem a költést megáll 100e alatt bőven
Válasz Mokári Ádám #5106. hozzászólásáraDe honnan tudod hogy milyen év lesz? Most aszálynak néz ki de lehet 2 hét múlva úszik az egész ország. Különben én is fújom, ma holnap.
ma reggeli,abba kellett hagyni mert töri este folytatom,pilátusnak ott a kubota monitor jobbra lent,mint ismeretes idén vettem a műkakiszórót,10 ak le 25 camel box alap expressz foltozás az acat miatt
Válasz határjáró #5095. hozzászólásáraEz így van.De,ha vethető,én vetek.Időt,vizet,pénzt stb.takarítasz meg,ha feleslegesen nem piszkálod a talajt.
Itt többen rácsodáltak a vetéseimre.Főleg aki mindent megadott,hogy magágy legyen,és újravetett a drótféreg miatt.
Jaaa így már egészen más... ezzel nem versenyezhet még a Multiva kombi sem mert szerintem ez sokkal mélyebb ls laza földet csinál...15cm biztosan kb olyan lehet mint amikor beletúrsz a cipőddel a földbe és az bokáig süllyed
9837 hozzászólás
Válasz Mf-es? #5135. hozzászólásáraja te nem fizetsz te is jutalékos vagy? a vitt kuncsaftokért mennyit kapsz?most lebuktál
Válasz GREVEN #5132. hozzászólásáraholnap megyek a homokbányába ahol 30 éve nem volt növény vetve,rekultiválva lett,most napraforgó van benne én is kiváncsi vagyok,de azt is befotózom ,merem vállalni
Válasz T180. #5134. hozzászólására "szakértő drágaságom szaktanácsadóval"Ez a fajta,még nem járt a földemen.
Válasz Mf-es? #5133. hozzászólásáraén se hiszek nektek,kimentek a "szakértő drágaságom szaktanácsadóval"lefényképezitek a határ legszebb növényeit azt itt virítotok,de amit itt befotóztam ,mind megnézhető,ez a külömbség a normális és a lusta gazga között,
Válasz GREVEN #5132. hozzászólásáraNem kell mindent elhinni.
Válasz T180. #5130. hozzászólásáraÉn nem hiszek ezekbe az AK dolgokban. Felénk a 3-4 AK földön a parlagfű se nő arasznál nagyobbra és már virágzik. Ezekben a földekben tök mindegy mit vetünk, mivel, hogyan, mikor, az első hevesebb melegben kisül az egész a p.csába.
Felénk a 3-4 AK földben még az akácerdő se akar megmaradni, nem hogy kultúrnövény.
Válasz T180. #5130. hozzászólásáraNagyon is szépek a növényeid
caussade Marbelia tvaszi szántás (triticálé zöldtrágya)gruber alapkezelést nem kapott mert 4ak homok,minimális humusztartalom, pulsar korán
és egy másik le25
Válasz .Feco. #5125. hozzászólásáraSferának mennyire meggyőző a hatása a Pictorhoz képest? Mindig más hatóanyaggal fújod a rezistencia végett?
Válasz T180. #5123. hozzászólására
Válasz .Feco. #5126. hozzászólásáraStrobilurin
Válasz szikszaipeter72 #5120. hozzászólásáratrobilurin hatóanyagok, mint Acanto, Pictor, Sfera és társai...
Válasz Bán Zsolt #5119. hozzászólásárateljes, de alsó határ, tehát pl. 0,3 l Sfera, stb...
Válasz Sk Laci #5122. hozzászólásáraTetű sok van az országban,de a naprán hálisten nincs
Válasz Sk Laci #5122. hozzászólásáraTetű sok van az országban,de a naprán hálisten nincs
Válasz T180. #5104. hozzászólásáraLevéltetvekkel nincsen gond, nem tettél bele bogár ellen semit?
Pár nap mulva én is fújom, de a gombaölő Pictor lesz.
Válasz .Feco. #5118. hozzászólásáramivel nincs hidasom,igy most 1 félliteres picassót kapot aztán annyi,most csodaszép,(tavaly is az vólt a viharig)
Válasz .Feco. #5118. hozzászólásáraMi ez a strobis? Nem ismerem, Irnál róla , köszi.
Válasz .Feco. #5118. hozzászólásáraszia Feco!
teljes dózis mind a három kezelés?
Válasz T180. #5109. hozzászólásárameg egyébként is a strobis gombaölés bőven dob a termésen mivel felpörgeti a növény anyagcseréjét... mi van hogy 3x is fújjuk virágzásig...
Válasz Garo #5116. hozzászólásáraNa meg egy lazító?
Válasz Mf-es? #5110. hozzászólásáraÜdv!
RT nincs?
Válasz Gatti #5113. hozzászólásárakultit neki
Válasz határjáró #5111. hozzászólásáraIgen.
Válasz Gatti #5112. hozzászólására
LE 25, szépen fejlődik
Válasz Mf-es? #5110. hozzászólásáraTavasszal a pöttinger grúberel végigmész a kukorica tarlón és aztán megy is a vetőgép?
Válasz határjáró #5099. hozzászólásáraVan egy pöttinger grúber,egy agrion vetőgép,egy IH 6200 vetőgép,meg sorközművelő kultivátor.Permetező.
Válasz Mokári Ádám #5106. hozzászólásáraigy van csak ahogy a kollégák írják ki tudja milyen év lesz,és holnap már nem tudok belemenni az a 13e ft nettóban nem ver földhöz,és mint írtam befejeztem a költést megáll 100e alatt bőven
Válasz T180. #5101. hozzászólásáraPár kép miatt kár volt elásni a traktort
Válasz Mokári Ádám #5106. hozzászólásáraDe honnan tudod hogy milyen év lesz? Most aszálynak néz ki de lehet 2 hét múlva úszik az egész ország. Különben én is fújom, ma holnap.
Válasz T180. #5104. hozzászólásáraHagyj kontrolt,hogy megbizonyosodj de szerintem átlag évbe semmi értelme a gombaölőnek.
Válasz Mf-es? #5102. hozzászólásáraja csak akié kics már szárad fel
Válasz Mokári Ádám #5103. hozzászólásáramindíg ezekkel permetezek,befér a sorba,gombaölő,és 3l wuxal boron plusz,ezzel letudva ez nem kap mástcsak kombájnt
Válasz T180. #5101. hozzászólásáraMiért kell ezt most permetezni,főleg ezekkel a széles gumikkal?Gombaölő?
Válasz T180. #5101. hozzászólásáraNincs ebbe semmi különös.Hamarább vetettél,egy hét,és bárkié ekkora.
ma reggeli,abba kellett hagyni mert töri este folytatom,pilátusnak ott a kubota monitor jobbra lent,mint ismeretes idén vettem a műkakiszórót,10 ak le 25 camel box alap expressz foltozás az acat miatt

Válasz Pilátus #5094. hozzászólásárahttps://www.youtube.com/watch?v=gJaQQsGaiC0
Válasz Mf-es? #5098. hozzászólásáraIrd már le légyszi a gépek nevét, hogy te mivel csinálod.
Válasz határjáró #5095. hozzászólásáraEz így van.De,ha vethető,én vetek.Időt,vizet,pénzt stb.takarítasz meg,ha feleslegesen nem piszkálod a talajt.
Itt többen rácsodáltak a vetéseimre.Főleg aki mindent megadott,hogy magágy legyen,és újravetett a drótféreg miatt.
Jaaa így már egészen más... ezzel nem versenyezhet még a Multiva kombi sem mert szerintem ez sokkal mélyebb ls laza földet csinál...15cm biztosan kb olyan lehet mint amikor beletúrsz a cipőddel a földbe és az bokáig süllyed
Válasz Pilátus #5094. hozzászólásáraHa tőlem kérdezed ,semmi extra unia Kos3,7m rugóztatott szárakkal rövidtárcsával egybeépítve,csőpálcás henger,lemken szerű szárnyakkal
Válasz Mf-es? #5089. hozzászólásáraA vethető meg az ideális az nem egy és ugyan az.
Gruberről van fotód?
Válasz Gege #5077. hozzászólásáraEz a napra ezzel a vízzel meg fog nőni, nekem is ennyi kellene most!
Válasz T180. #5091. hozzászólásáraÍgy már én is értem.
Válasz mtz1221 #5090. hozzászólásáramert a rolexel zártunk,és a gruber jobban felpiszkálja mint az ásóborona,és ragadós agyag
Válasz T180. #5088. hozzászólásáraMiért gruber a magágykészítő?
Válasz határjáró #5078. hozzászólásáraGyere el,megmutatom.Lehet 16 tonnas is,tavasszal egy menet,es vetheto.
Válasz T180. #5086. hozzászólásáraszóróval vetés elött 200kg 27-es ,maximával 100kg 8-26-26,szántás decemberben ,rolexel zártunk,gruber a magágy