Lenne RS-09-hez eladó hátsó felnim 2db, és 2db első felnim is!
Mindegyik rozsdás, és valami 1000éves gumi található rajtuk!
Továbbá megtalálható még és szintén eladó a "gerendely" vagy mi, tudjátok az orr rész.
Én KEM megyében lakom.
És elnézést, ha az apróhiredésbe kellett ovlna ezt írnom!
Valaki tudja e véletlenül, hogy a 4 hengeres diffiműje megegyezik e a 2 hengeresével?
Olyat hallottam, hogy a 4 hengeresnél a kúpkerék ami meghajtja, 1 foggal nagyobb, ettől még összecserélhetők?
Ha esetleg valakit érdekel, ritkán van így külön. Nem az enyém, úgy találtam a hirdetést.
http://www.jofogas.hu/pest/Homlokrakodo_rs_09_traktorra_5619826.htm
Van hozzá egy sebességváltóm, amin van majdnem pont akkora áttétel ami oda kell, a finomítást pedig ékszíjjal szeretném megoldani, ami némi kuplung szerepet is betölt, ha a hátulja nem fog semmit az eleje meg szakítani akar.
Az a baj, hogy nem nagyon tudták, hogy hová kell belerakni, de segítőkészek voltak nagyon, a paramétereit megmérték, így biztos, hogy erről a két kerékről van szó. És az is biztos, hogy gyorsabb lesz a gép minden fokozata, csak elvész a menetarányos kardán, amire viszont nekem nagy szükségem lenne.
Köszi azért a segítséget!
Ezt így én nemtudom, annyira nem ástam magam bele a témába!Amikor ezzel foglalkoztam már nagyon régen volt! Ennyit tudtam,ha van a Nagy trakinak, ők tudják hogy hova kell betenni!
Megkérdeztem a gyorsító fogaskerekeket! Létezik még nekik, valószínűleg arról a kerékről lehet szó amit bekereteztem a képen és alul annak a párja (ami a difi meghajtó tengelyén van).
Viszont az alsóra ugye rá van csavarozva a menetarányos kardán fogaskereke, 6 csavarral, nekik viszont egyik fogaskereken sincsenek menetes furatok e célra.
Lehet, hogy az ebben az esetben kimarad és elvész a menetarányos kardánunk? Tudtok erről valamit ? Akitől megkérdezted, a gyorsítási módokat, ő nem tudna erről valamit esetleg?
Köszönöm a segítséget!
Ma voltam megnézni az öreget!Azt mondja három féle gyorsítási lehetőség van.Csak a negyedik, az országútiösszes sebesség, ideértve a rüki,és az összes sebesség!Anyaggal kb 100!
Csak láttam ilyen gyorsítottat, dupla tempót ment, de visított ám rendesen!!Valamikor volt nekem is 2 hengeres akkor nézegettem, de már nem emlékszem hogy is volt, de a váltóban volt két kerék, az egyik kisebb volt a másik nagyobb.Ha megnézném a váltót, biztos beugrana! De van itt egy ember aki javítja őket, majd megkérdezem valamelyik nap,biztos van nála bontott váltó is!
És azt nem tudod véletlenül, hogy azokkal a gyorsító fogaskerekekkel mennyi volt a vége? sebességben.
Nekem is nagyon furcsa, hogy a kertben is országuti 4-el kell mennem és az úton sem tudok gyorsabban menni.
Válasz #1107. hozzászólásra
Ez a szerelési anyag magyar nyelvű? Van nekem is kb 90 MB pdf. formátumban,de szlovák nyelven,de mondjuk én eligazodtam rajta,van szótár a neten,meg amúgy is tele van képekkel.
Üdv Mindenkinek!
Hozzám került a szerelési könyv, jó állapotban, hasznos tartalommal. A kéthengeres verziót mutatja be, a végén röviden taglalja alvázszám szerint a korszerűsítések egy részét.
Tettem némi előkészületet a digitalizálására, de nem félórás dolog, az már biztos. Ha elkészül, az igénylőknek némi szponzoráció ellenében CD-n el tudom juttatni.
jaj na tiszta ideges vagyok
van egy RS motor eladó a neten
és nem jó a telefonszám a hirdetésnél
pedig ma elmentem volna érte
ki kell adnom magamból a feszültséget :)
Üdv Mindenkinek!
Azután érdeklődök,hogy a kéthengeres, valamint a négyhengeres rs trakinak a váltója ugyan az lehet, vagy van benne eltérés?
Van egy kéthengeres trakim, és szeretnék bele rakni multicar motort, de azt mondták, hogy a váltója nem fogja kibírni, mert gyengébb, mint a négyhengeresé.
Igaz lehet?
Engem érdekelne, de a 15e ft-ot sokallom kicsit. De miért nem csinálod azt, hogy beszkenneled az egészet, és utána a digitális változatot eladod olcsóbban több embernek.
3443 hozzászólás
sziasztok
2 hengeres motort keresek RS09 hez
vagy hengert dugóval kompletten
és himbákat
Válasz #1140. hozzászólásra
Fogaskerekek csak párban,főleg tányér-kúpkeréknél
Sziasztok,
Lenne RS-09-hez eladó hátsó felnim 2db, és 2db első felnim is!
Mindegyik rozsdás, és valami 1000éves gumi található rajtuk!
Továbbá megtalálható még és szintén eladó a "gerendely" vagy mi, tudjátok az orr rész.
Én KEM megyében lakom.
És elnézést, ha az apróhiredésbe kellett ovlna ezt írnom!
Üdv: B.
Sziasztok!
Valaki tudja e véletlenül, hogy a 4 hengeres diffiműje megegyezik e a 2 hengeresével?
Olyat hallottam, hogy a 4 hengeresnél a kúpkerék ami meghajtja, 1 foggal nagyobb, ettől még összecserélhetők?
Köszönöm
Ha esetleg valakit érdekel, ritkán van így külön. Nem az enyém, úgy találtam a hirdetést.
http://www.jofogas.hu/pest/Homlokrakodo_rs_09_traktorra_5619826.htm
Válasz #1137. hozzászólásra
Van hozzá egy sebességváltóm, amin van majdnem pont akkora áttétel ami oda kell, a finomítást pedig ékszíjjal szeretném megoldani, ami némi kuplung szerepet is betölt, ha a hátulja nem fog semmit az eleje meg szakítani akar.
A fordulatot hogy hozod össze?
Válasz #1135. hozzászólásra
Tudom ! De épp ezért érdekes. Na meg azért mert nagy szükségem van olyan kisgépre, ami 4x4-es. Ami meg ilyen kategóriájú 4x4 es gép, az egy vagyon...
Azt elég érdekes lesz összehozni!
Válasz #1133. hozzászólásra
Nem vicc.
Az elsőhidat arról szeretném táplálni.
Ez pedig fontosabb nekem, mint h gyors legyen.
Mit csinálsz vele, hogy menetarányos hajtás kell?!
Válasz #1131. hozzászólásra
Az a baj, hogy nem nagyon tudták, hogy hová kell belerakni, de segítőkészek voltak nagyon, a paramétereit megmérték, így biztos, hogy erről a két kerékről van szó. És az is biztos, hogy gyorsabb lesz a gép minden fokozata, csak elvész a menetarányos kardán, amire viszont nekem nagy szükségem lenne.
Köszi azért a segítséget!
Ezt így én nemtudom, annyira nem ástam magam bele a témába!Amikor ezzel foglalkoztam már nagyon régen volt! Ennyit tudtam,ha van a Nagy trakinak, ők tudják hogy hova kell betenni!
A 4-es számú fogaskerékre gondolok, ez van rácsavarozva peremmel, a 3 as számúra.
Megkérdeztem a gyorsító fogaskerekeket! Létezik még nekik, valószínűleg arról a kerékről lehet szó amit bekereteztem a képen és alul annak a párja (ami a difi meghajtó tengelyén van).
Viszont az alsóra ugye rá van csavarozva a menetarányos kardán fogaskereke, 6 csavarral, nekik viszont egyik fogaskereken sincsenek menetes furatok e célra.
Lehet, hogy az ebben az esetben kimarad és elvész a menetarányos kardánunk? Tudtok erről valamit ? Akitől megkérdezted, a gyorsítási módokat, ő nem tudna erről valamit esetleg?
Köszönöm a segítséget!
Válasz #1126. hozzászólásra

Akkor valószínűleg ez a kerék lesz az és ennek alul a párja.
Ma megkérdezem a nagytraktort, hogy van e valamijük.
Valamit a difinél.
Válasz #1123. hozzászólásra
Azt nem mondta, hogyha mindent gyorsítani akarsz akkor melyik kerekeket cserélik?
Válasz #1117. hozzászólásra

Kellene privat email cim.
Ma voltam megnézni az öreget!Azt mondja három féle gyorsítási lehetőség van.Csak a negyedik, az országútiösszes sebesség, ideértve a rüki,és az összes sebesség!Anyaggal kb 100!
Válasz #1121. hozzászólásra

Egy fórumtársunk fotóját találtam, ha esetleg ez segít.
Csak láttam ilyen gyorsítottat, dupla tempót ment, de visított ám rendesen!!Valamikor volt nekem is 2 hengeres akkor nézegettem, de már nem emlékszem hogy is volt, de a váltóban volt két kerék, az egyik kisebb volt a másik nagyobb.Ha megnézném a váltót, biztos beugrana! De van itt egy ember aki javítja őket, majd megkérdezem valamelyik nap,biztos van nála bontott váltó is!
Válasz #1119. hozzászólásra
Én még nem kérdeztem rá, most olvastam ma este először amit irtál!
Válasz #1115. hozzászólásra
Pontosan már nem emlékszem, régebben volt, de rákérdeztél?!
Majzik Árpádnak!
Milyen multicar motor készül az rs be ? Vízhűtéses ?
ÜDV ELADÓVÁ VÁLT AZ RS EM 2 HENGERES FELUJITOTT ADAGOLOVAL PORLASZTOVAL HÁTUL 90% OS GUMIKKAL MÜSZAKIVAL RENDEZETT PAPIROKAL
Válasz #1112. hozzászólásra
Valamint hol gyorsította a váltót pontosan? Melyik kerekek cserések ?
Válasz #1112. hozzászólásra
És azt nem tudod véletlenül, hogy azokkal a gyorsító fogaskerekekkel mennyi volt a vége? sebességben.
Nekem is nagyon furcsa, hogy a kertben is országuti 4-el kell mennem és az úton sem tudok gyorsabban menni.
köszönöm
Válasz #1113. hozzászólásra
penge!!!
Egy kolléga udvarában álldogáll

Valamikor lehetett kapni a Nagytraktor-nál gyorsító fogaskereket.Kérdezz rá!
Válasz #1109. hozzászólásra
Igen magyar nyelvű, a kéthengeres NDK licenc motoros. Elég jó. Sajnos nem tudok belépni a megadott e-mail címre, még küzdök a jelszóval :(
Üdv mindenkinek! Valaki gyorsította már az RS-ét? Úgy értem babrált-e valaki a váltóba?
Válasz #1107. hozzászólásra
Ez a szerelési anyag magyar nyelvű? Van nekem is kb 90 MB pdf. formátumban,de szlovák nyelven,de mondjuk én eligazodtam rajta,van szótár a neten,meg amúgy is tele van képekkel.
Válasz #1096. hozzászólásra
Igaz, a négyhengereseknek erősebb pl a váz is ,meg a váltó is ,fogaskereket is beleértve.
Az eres-gt-124@freemail.hu címre küldjetek elérhetőséget. Készül még egy két anyag.
Válasz #1104. hozzászólásra
én is kérnék,előre is köszönöm!
Üdv!
Válasz #1104. hozzászólásra
Nos, ha elkészül én szeretnék egy példányt! Előre is köszönöm.
Üdv Mindenkinek!
Hozzám került a szerelési könyv, jó állapotban, hasznos tartalommal. A kéthengeres verziót mutatja be, a végén röviden taglalja alvázszám szerint a korszerűsítések egy részét.
Tettem némi előkészületet a digitalizálására, de nem félórás dolog, az már biztos. Ha elkészül, az igénylőknek némi szponzoráció ellenében CD-n el tudom juttatni.
Válasz #1102. hozzászólásra
Természetesen!
Válasz #1101. hozzászólásra
Én is kérném a címet ha nem ellenzi,a vevő
Válasz #1100. hozzászólásra
Megkérdezem tőle, hogy megadhatom-e.
Ha igent mond, akkor megadom.
Válasz #1099. hozzászólásra

Esetleg a vevő elérhetőségét nem adod meg? Hátha ő akar szkennelni...
Sziasztok!
A kézikönyv elkelt. Csak azért szólok, hogy ha esetleg valakinek tervei lettek volna vele.
Sok sikert az RS-ekhez. Nekem tetszett, amig megvolt.
jaj na tiszta ideges vagyok
van egy RS motor eladó a neten
és nem jó a telefonszám a hirdetésnél
pedig ma elmentem volna érte
ki kell adnom magamból a feszültséget :)
Válasz #1094. hozzászólásra
nagy úr a pénz :))
Üdv Mindenkinek!
Azután érdeklődök,hogy a kéthengeres, valamint a négyhengeres rs trakinak a váltója ugyan az lehet, vagy van benne eltérés?
Van egy kéthengeres trakim, és szeretnék bele rakni multicar motort, de azt mondták, hogy a váltója nem fogja kibírni, mert gyengébb, mint a négyhengeresé.
Igaz lehet?
Válasz #1094. hozzászólásra
Jó ötlet, de nem akarok foglalkozni vele. Majd a vevő, ha esetleg kedve van hozzá megteheti, visszanyerheti a befektetését.
Válasz #1093. hozzászólásra
Szia!
Engem érdekelne, de a 15e ft-ot sokallom kicsit. De miért nem csinálod azt, hogy beszkenneled az egészet, és utána a digitális változatot eladod olcsóbban több embernek.