Nem minden RS-en van hidraulika hátul. Az enyémen sincs. Ezekre csak has alatti függesztéssel lehet eszközt rakni. Ez még kultivátor esetében o.k. is lenne, mert a gyári is ilyen. De egy tárcsát nem tudom hogyan lehetne felrakni ilyen formában.
Sziasztok!
Van nekünk egy 4 hengeres rs-ünk.Megvagyunk vele elégedve,a szőlőben használjuk permetezésre,szüretkor a szőlőt szállítására,trágyahordásra.Tavasszal illetve 2 évvel ezelőtt kiszedtük a szőlőt ami hagyományos keskeny soros,gyalogmüveléses volt.Majd újraültettük már magasmüvelésre,ami már széles soros.
Az rs-re hogy tudok feltenni egy kisebb tárcsát és sormüvelőt(rugós kapát)?Mi kell hozzá?Köszi!
Vannak már üzemeltetési tapasztalataim. Párszor használtam a gépet és k.. vára tetszik. Kezes mint a bárány és gyakorlatilag nem fogyaszt semmit. Mondjuk csak töltögetésre és öntöződob húzásra használjuk( kis dob) Nagyon baba egy gép hál' istennek nem faragtam rá tényleg olyan mint a gazdája mondta Á-tól cettig fel van újítva. Szóval frankó.
Sziasztok.
Kérdésem az lenne h az RS üzemi olajhőmérséklete hány fok körül van? És esetleg tudnátok nekem digitalizált RS gépkönyvvel, esetleg robbantott ábrával szolgálni? Előre is köszönöm!
Nógrád megye, Pesttől 65km. Képet nem lesz egyszerű csinálni. Szét van szedve és el van rakva. A kocsik fel vannak perselyezve ha jól emlékszem, a lúdtalp kapák hiányoznak belőle és egy vagy két mélységtartó vaskerék. 5 vagy hat kocsi van hozzá + gerendely+ függesztőszerkezet. Az emelő munkahenger hiányzik róla de az 512 motollaemelő munkahengere pont ugyan olyan ha jól emlékszem.
Köszönöm szépen segítséged, számítok rád máskor is ha esetleg vmi probléma újra felmerülne. :D Most nem tervezünk beruházni az RS-hez, amúgy is MTZ-vel vetünk...
Minden jót!
Próbálgasd, vissza se kell tenned az ablakot. Tekersz rajta kettőt hármat és próba. Ha nagyon ráállítasz akkor örökké hajtani fog, nem fog leállni. Keresd az arany középutat. :)
váltó jobb oldalán, elöl, felül kis ablak, fogja pár nyolcas csavar. Levenni, benézni, és van ott egy kis kuplung szerkezet, ha jól emlékszem alig látni. Azon kell állítan. Egyszerű csak a hézagot kell kisebbre venni. A két féle állítási módot is láttam már. Egyiknél egy kis pöcköt kell kihúzni a kosár hátulján és utána az egészet tekerve kisebbedik a hézag amikor jó vissza kell ugrasztani a pöcköt és kész. Másik változatnál egy imbuszcsavar van a kis pöcök "helyet" azon imbuszcsavar meglazít, pár tekerés az egész házon, csavar meghúz és kész is. Azért ésszel mert ha túl kicsire veszed a hézagot akkor valószínűleg nem fog leállni soha se.
Sziasztok, van egy RS 09-ünk. Ha bekapcsoljuk az első TLT-t akkor forog a csonk, de kézzel le tudjuk fogni. Mitől lehet ez, esetleg távsegítség? Előre is köszönöm!
3443 hozzászólás
Válasz #192. hozzászólásra
Nem minden RS-en van hidraulika hátul. Az enyémen sincs. Ezekre csak has alatti függesztéssel lehet eszközt rakni. Ez még kultivátor esetében o.k. is lenne, mert a gyári is ilyen. De egy tárcsát nem tudom hogyan lehetne felrakni ilyen formában.
Válasz #191. hozzászólásra
Ugyanúgy hárompont felfüggesztéssel,mint a többi traktorra.
Sziasztok!
Van nekünk egy 4 hengeres rs-ünk.Megvagyunk vele elégedve,a szőlőben használjuk permetezésre,szüretkor a szőlőt szállítására,trágyahordásra.Tavasszal illetve 2 évvel ezelőtt kiszedtük a szőlőt ami hagyományos keskeny soros,gyalogmüveléses volt.Majd újraültettük már magasmüvelésre,ami már széles soros.
Az rs-re hogy tudok feltenni egy kisebb tárcsát és sormüvelőt(rugós kapát)?Mi kell hozzá?Köszi!
Válasz #186. hozzászólásra
Sziasztok! Az én RS-em, ha zavarom akkor 85-fokra megy fel.7-tagu RAU kultivátorral és 2 soros palántázóval dolgozik.
Nekem sok van RS-09 bontott alkatrészek és néhai új van.
Bővebben e-mail-re: alesi1982@mailbox.hu
Válasz #187. hozzászólásra
Hali
Mit termelsz?
Válasz #124. hozzászólásra
Vannak már üzemeltetési tapasztalataim. Párszor használtam a gépet és k.. vára tetszik. Kezes mint a bárány és gyakorlatilag nem fogyaszt semmit. Mondjuk csak töltögetésre és öntöződob húzásra használjuk( kis dob) Nagyon baba egy gép hál' istennek nem faragtam rá tényleg olyan mint a gazdája mondta Á-tól cettig fel van újítva. Szóval frankó.
Sziasztok.
Kérdésem az lenne h az RS üzemi olajhőmérséklete hány fok körül van? És esetleg tudnátok nekem digitalizált RS gépkönyvvel, esetleg robbantott ábrával szolgálni? Előre is köszönöm!
Válasz #184. hozzászólásra
Hali küld el emilbe a tel számot Apám tudjon veled beszélni tosit@t-online.hu
Válasz #183. hozzászólásra
Üdv!
Nógrád megye, Pesttől 65km. Képet nem lesz egyszerű csinálni. Szét van szedve és el van rakva. A kocsik fel vannak perselyezve ha jól emlékszem, a lúdtalp kapák hiányoznak belőle és egy vagy két mélységtartó vaskerék. 5 vagy hat kocsi van hozzá + gerendely+ függesztőszerkezet. Az emelő munkahenger hiányzik róla de az 512 motollaemelő munkahengere pont ugyan olyan ha jól emlékszem.
Válasz #182. hozzászólásra
Hali engem érdekeln elküldöd emailbe a fényképét árát és hogy az ország malyik részén vagytok tosit@t-online.hu
Válasz #180. hozzászólásra
Szerintem el. Ugyanis a gyári sorközművelője is 5 vagy 6 soros. Van is nekem egy kicsit hiányos állapotú ha esetleg valakit érdekel.
Válasz #180. hozzászólásra
Egy havernak T-25-ös motor van benne,és viszi a 4 soros sorművelőt.
Heló szerintetek egy kis multikácar motoros rs el tud vinni két egész és két fél sor sorközművelőt
Köszönöm szépen segítséged, számítok rád máskor is ha esetleg vmi probléma újra felmerülne. :D Most nem tervezünk beruházni az RS-hez, amúgy is MTZ-vel vetünk...
Minden jót!
Jut eszembe! Ha esetleg valakit érdekel a szomszéd bácsinak van egy gyári, RS 09-re való vetőgépe.
Válasz #176. hozzászólásra
Próbálgasd, vissza se kell tenned az ablakot. Tekersz rajta kettőt hármat és próba. Ha nagyon ráállítasz akkor örökké hajtani fog, nem fog leállni. Keresd az arany középutat. :)
Még egy kérdés: a hézagnak mekkorának kéne lennie a kuplungon?
Nagyon köszönöm segítséged, remélem ki tudom küszöbölni a hibát, természetesen mindig akkor jelentkezik amikor kell a gép... :(
Válasz #173. hozzászólásra
Üdv!
Én is szívtam ezzel egyszer régen.
váltó jobb oldalán, elöl, felül kis ablak, fogja pár nyolcas csavar. Levenni, benézni, és van ott egy kis kuplung szerkezet, ha jól emlékszem alig látni. Azon kell állítan. Egyszerű csak a hézagot kell kisebbre venni. A két féle állítási módot is láttam már. Egyiknél egy kis pöcköt kell kihúzni a kosár hátulján és utána az egészet tekerve kisebbedik a hézag amikor jó vissza kell ugrasztani a pöcköt és kész. Másik változatnál egy imbuszcsavar van a kis pöcök "helyet" azon imbuszcsavar meglazít, pár tekerés az egész házon, csavar meghúz és kész is. Azért ésszel mert ha túl kicsire veszed a hézagot akkor valószínűleg nem fog leállni soha se.
Sziasztok, van egy RS 09-ünk. Ha bekapcsoljuk az első TLT-t akkor forog a csonk, de kézzel le tudjuk fogni. Mitől lehet ez, esetleg távsegítség? Előre is köszönöm!
Válasz #171. hozzászólásra
ahát
Válasz #170. hozzászólásra
akkor hosszúpoályi volt.
Válasz #168. hozzászólásra
Ártánd
Válasz #166. hozzászólásra
Most nincs gond mikor csak 120 körül vannak fenn de ha 300 fölé emelkedik a látogatók száma akkor gyengén müködik a rendszer
Válasz #165. hozzászólásra
de hol jöttél át,?ártánd vagy léta?
Válasz #165. hozzászólásra
Monostoron nem csak Hosszun
Válasz #163. hozzászólásra
Na mivan visszaengedtek tenorizálni?
Válasz #164. hozzászólásra
Ma is keresztül mentem rajta mert voltam Debr.-be
Válasz #163. hozzászólásra
monostor:)ismerös vag y erre?
Válasz #162. hozzászólásra
Hosszu,vagy Monostor?
Válasz #161. hozzászólásra
debrecen mellett.
Válasz #160. hozzászólásra
Hol van az a pályi?
Válasz #159. hozzászólásra
oké!Jövö héten meglesz.te nem is laksz messze tülem.
Válasz #158. hozzászólásra
Békéscsaba. Nyomassad!!
Válasz #157. hozzászólásra
te hol is laksz?Teszek már f el én is képeket,meg vidiót is he!
Válasz #156. hozzászólásra
Nem én! Há a van.
Válasz #155. hozzászólásra
na baszod:) impala jóskáról nem hallotál semmit?Bár van attól még rosszabb is itt.
Válasz #154. hozzászólásra
Nem csoda! Én csináltam, gondoltam adok v.mi normális nevet, mint az ipalafőnix:DDDD
Válasz #153. hozzászólásra
sajnos nem:)nekem 4.2-es van elégneki:)
Válasz #152. hozzászólásra
Ismered a tárcsám????
Válasz #151. hozzászólásra
itt vagy ok:)
Itt vagy Kornél?
Válasz #149. hozzászólásra
Ne is kókányolj! Igazad van:DDD
Válasz #147. hozzászólásra
Én nem szeretek piszkálgazni az ekén semmit ahogy kijött a gyárbol az úgy jó:-)))
Válasz #144. hozzászólásra
Igen az országutiból, elég ratyi tolatástkapcsolni. Egy irányváltóval egész jól kezelhető gép volna!
Válasz #146. hozzászólásra
HÍly! Veled nem állok szóba, mert nem tudsz ekétbeállítani:))) Akkor szánthatnál 18ból pedig:DD
Válasz #145. hozzászólásra
Háj!
Válasz #143. hozzászólásra
Mtsw 3.2 carera.
Válasz #141. hozzászólásra
a 4. sebesség kicsit hangosabb volt minden csoportban,a váltvaforgatónál meg muszály volt tolatni,vagy nagyon széles lett volna a düllő