A családi házak, nyaralók szépségéhez egyértelműen a fakerítés illik már évtizedek óta. Azonban nyilvánvaló, hogy egy léckerítés élettartama viszonylag rövid. A léckerítéseket gyakran kell újrafesteni, elrohad vagy vetemedik. Ezzel szemben a vékony, bordázott acéllemez (trapézlemez) több évtizeden keresztül tartja a mintázatát, nem vetemedik, és soha nem rohad el.

A famintás lemez merevségét az acél biztosítja.
A korrózió elleni védelmet a horganyréteg garantálja.
A kifakulástól az UV védelemmel ellátott külső bevonat védi meg a famintát.

lemez

Hol juthatok hozzá?

A Metál-Sheet Kft. 2015 óta gyárt négy különböző mintával a léckerítéshez nagyon hasonló trapézlemezt. Szerelése rendkívül egyszerű. A gyárban egyedi hosszméretre készítik a lemez táblákat, amiket egymás mellé, egy borda átfedésével az azokat megtámasztó „riglire” kell egyszerűen felfogatni 8-10 db/tábla csavarral, vagy popszegeccsel. A kerítést lehet díszíteni kerítésszegővel, ami szintén famintás lemezből készül.

Hogyan kaphatom meg a famintás trapézlemezeimet?

A Metál-Sheet Kft. házhoz szállítja akár egy kis kapura szükséges mennyiséget is. Nem kell mást tennie, mint felvenni az értékesítőkkel a kapcsolatot és házhoz megrendelni a kiválasztott színben és méretben a trapézlemezt.

Metal-Sheet Kft.

Metál-Sheet Kft.
www.metal-sheet.hu
ertekesites@metal-sheet.hu
+36/30-646-7847 | +36/30-421-1551