Nyerd meg a Natur Jet talajoltó kijuttató eszközt, vagy a 10 Natur Agro tápanyagutánpótlási csomag egyikét! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy belépsz az agrárvállalkozásod adataival az Agroinform Piactérre, majd hirdetést adsz fel 2023. január 25 és 2023. március 15. között. Az ebben az időszakban hirdetők között fogjuk kisorsolni az értékes Natur Agro nyeremények egyikét.

Mik is ezek?

Fődíj: Egy Natur JET Extra 1200 talajoltó kijuttató eszköz bruttó 1.840.000 Ft értékben.
További nyeremények: 10 db Natur Technológia csomag, bruttó 290.000 Ft értékben/csomag.

nyereményjáték

Natur Jet Extra 1200:

A Natur JET Extra 1200 egy kompakt, egyszerűen szerelhető és működtethető konstrukció, 1200 literes tartállyal felszerelve. Segítségével a vetés előkészítése során, azzal egy menetben, költséghatékonyan kijuttathatók a talajoltó készítmények. Alkalmazható a szármaradványok eldolgozása során, szárbontó készítmény kijuttatásakor is. Beállítástól függően a vetés során szórás helyett a vetőágyba csepegtethetünk is.

Natur Technológia csomag:

Natur Nova + gombaadalék talajoltáshoz

A Natur Nova egy komplex hatású, mikroorganizmusokkal teli készítmény, mely a talaj kezelésére szolgál. Trichoderma asperellum hiperparazita gombát és Bacillus thuringiensis baktériumokat tartalmaz, használatával a foszfor mobilizációja jelentős mértékben növelhető a talajban, és a kártevők megtelepedésének és szaporodásának esélye is jelentősen csökkenhet.

Natur Plasma T lombkezeléshez

A Natur Plasma "T" élő algákat tartalmazó koncentrált biostimulátor. A benne lévő bioaktív anyagok (hormonok, vitaminok, aminosavak) a növénybe jutva segítik a növények harmonikus fejlődését, támogatják a fejlett gyökérzet és markánsabb zöldtömeg kialakulását.

Játszani szeretnék, új hirdetést adok fel >>>

Megéri az Agroinform Piactéren hirdetni:

  • Ingyenes hirdetésfeladás 3 hirdetésig
  • Gyors és egyszerű hirdetésfeladás
  • A havi átlagos egyedilátogató-szám az Agroinform.hu portálon meghaladja az 1 millió főt, így hirdetéseidet rengeteg gazda láthatja (adatok: dkt.hu)
  • Részletes és jól áttekinthető szűrési, keresési megoldások, amelyekkel a látogatók könnyen megtalálják a termékeidet.
  • Hosszabb hirdetési szövegek: a korábbi 10 ezer karakter helyett ezentúl 20 ezer karakternyi szöveg adható meg a hirdetésekben.
  • Többféle Piactércsomag-ajánlat rengeteg kihasználható előnnyel
  • Követés funkció: potenciális vevőid értesítést kaphatnak új hirdetéseidről
  • Folyamatos fejlesztések

A játékszabályzatot ezen a linken olvashatod.