Mentők és rendőrök lepték el a helyszínt, ahol két ember is meghalt.

Más a gyümölcsös sem biztonságos?

Két ember meghalt, hárman pedig megsérültek péntek délután 13 óra körül. Egy ráckevei gyümölcsösben történt az eset, miután egyelőre tisztázatlan okból mindannyian áramütést szenvedtek - erről az esetről a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság számolt be a police.hu-n.

Ketten meghaltak

A két áldozat egy 44 és egy 47 éves férfi, de két nőt is súlyos sérülésekkel vittek kórházba. Egy könnyebben sérült férfit a mentők a helyszínen elláttak.

Az RTL Híradó beszámolt arról, hogy egy Fideszes önkormányzati képviselő volt az a gazda, akit pénteken munkatársával együtt rázott meg az áram Ráckevén. A riporter a településen beszélt az elhunyt gazda egyik barátjával, de nyilatkozni senki sem szeretett volna. Annyit azonban elárultak, hogy pénteken meggyszedés közben történt az eset, amikor munka közben a meggyrázó gép beleakadt a fent futó magasfeszültségű vezetékbe. A hírek szerint a gép hátsó részén álló gazda azonnal életét vesztette. A traktor vezető személyt viszont akkor érte a tragédia, amikor ki akart szállni az autóból, hogy megnézze mi történt.

A balesetben meghalt gazda Bécsi Balázs, Ráckeve egyik fideszes önkormányzati képviselője. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.