Az érintettek – gyártók, forgalmazók, hatósági és minőségbiztosítási szakemberek – véleményének, álláspontjainak ismertetése, illetve a szemléletbeli eltérések megvitatása (az elhangzó előadások, prezentációk mellett) fontos részét képezik a rendezvénynek. A konferencián kialakuló közvetlen párbeszéd lehetősége, és a különböző kapcsolódó területeken szerzett ismeretek, tapasztalatok közös megbeszélése lehetőséget biztosít nemcsak azinformációszerzésre, de olyan jól hasznosítható ismeretek elsajátítására is, amelyek révén hatékonyabban és eredményesebben folytathatók az élelmiszerbiztonsággal összefüggő feladatok.

VEGYEN RÉSZT SZAKMAI TALÁLKOZÓNKON! – Kedvezményes részvételi lehetőség! Részletes program és regisztráció a www.kezunkbenajovonk.hu honlapon.

BIZTONSÁGOS ÉLELMISZERLÁNC – konferencia és szakmai fórum

2010. szeptember 16. (csütörtök) – Gundel Étterem, Budapest