Az Agroinform legutóbbi nyereményjátéka az ingyenes hirdetésfeladásra épült, és azok közül akik 2013. május 1-július 15. között az Agroinform.hu weboldalon ingyenes APRÓHIRDETÉSt vagy a GÉPPIAC felületen a hirdetési szabályoknak megfelelően apróhirdetést adtak fel,  2013. július 16-án, közjegyző jelenlétében sorsoltuk ki azt a három szerencsés hirdetőt, akik értékes nyereményekkel lettek gazdagabbak.

A sorsolást követően és a nyertesek értesítés után az értékes díjak átadására tegnap került sor az Agroinform szerkesztőségében.

A főnyeremény egy IMT ECO digitális csapadék és hőmérő az Agrárin Kft.-től, a 2.díj egy 150 000 Ft értékű KWIZDA növényvédelmi csomag és a 3. díj egy 100 000 Ft értékű www.Agroshop.hu alkatrész kupon.



A fődíjat Csalódi Róbert nyerte,  az Agrárin Kft. IMT ECO digitális csapadék és hőmérő készülékét Mátrai Zoltán adta át.

A II. díjat Orbán László nyerte, a Kwizda Agro Hungary Kft. 150 000 Ft értékű növényvédelmi csomagját Tamás István hozta szerkesztőségünkbe.

A III. díjat Kajtár István nyerte, ő 100 000 Ft értékben vásárolhat a Tempel Kft. www.Agroshop.hu alkatrészeiből. Díját Molnár Aranka adta át.

Csalódi Róbert és Mátrai Zoltán

Csalódi Róbert, a fődíj boldog tulajdonosa szerkesztőségünkbe Buzsákról érkezett, ahol 8 hektáros családi birtokán, épp kerítésbővítés közben értesült a hírről. A földjein kukorica, kapásnövények (burgonya, paprika, paradicsom) és gabonatermesztéssel foglalkozó gazda épp most kezdett fejlesztésbe, meglévő sertés és baromfiállományát elsősorban szárnyasokkal (kacsa, liba) gazdagítja.

A most nyert IMT ECO digitális csapadék és hőmérő készüléket a kissé távolabbi szőlőjébe gondolta felállítani.

- Ha több gazdával összefogunk és mindannyiunknak lesz hozzáférési lehetőségünk, többen is látjuk az adott környék vízmennyiségét, így nem csak odaérve derül ki, hogy el tudjuk-e végezni a szükséges növényvédelmi munkálatokat - árulta el érdeklődésünkre a fődíj nyertese.

A korábbi nyereményjáték hárompont mérlegéhez hasonlóan a mostani fődíjat is az Agrárin Kft. bocsátotta rendelkezésünkre. A cég képviseletében jelenlévő Mátrai Zoltán elmondta, hogy ez a digitális csapadék- és hőmérő készülék a benne lévő sim-kártya segítségével internetes kommunikációra is képes, így a beállításoktól függően a készülék kihelyezett állomásán lévő csapadékról vagy erős szélről sms küldésével tudja értesíteni a gazdát. Így a nem megfelelő idájárási viszonyok nem csak a helyszínre érkezve derülnek ki, ami időt, energiát és olykor nem kevés üzemanyagot takarít meg a munkálatokat végzők számára. A készüléket az Agrárin szakemberei a helyszínen fogják telepíteni.

A Kwizda Agro Hungary Kft. 150 000 Ft értékű növényvédelmi csomagjának nyertese nem tudott a díjátadáson jelen lenni, nyereményét Tamás István (jobbról) juttatja el hozzá.

- A Kwizda egyik legnépszerűbb rovarölőszeréből hoztam magammal, ennek értéke bőven meghaladja a felajánlott 150 000Ft. értéket - tudtuk meg Tamás Istvántól.

Kajtár István és Molnár Aranka

A III. díj sokak által irigyelt tulajdonosa, Kajtár István 100 000 Ft értékben vásárolhat a Tempel Kft. www.Agroshop.hu alkatrészeiből. Istvánt épp gabona rakodás közben érte a hír.

- Meglepődtem, hirtelen el sem hittem, hogy pont engem húztak ki.

A fiatal őstermelő még tavasszal adott fel honlapunkon két apróhirdetést, de hogy pontosan melyik hozta meg számára a szerencsét, azt maga sem tudja.

Az internetes kereskedelem felé csak mostanában nyitó Tempel Kft. által felajánlott százezer forintos vásárlási utalvány egy éven keresztül áll István rendelkezésére, aki főként szerszámokat szeretne vásárolni.

A nyerteseknek ezúttal is szívből gratulálva reméljük, hogy ajándékaikkal könnyebbé válnak mindennapjaik, olvasóinkat pedig tovább biztatjuk, hogy legközelebb is játszanak velünk, hátha akkor épp nekik nekdvez majd a szerencse.