Legyen szó ugyanis alapozásról, tereprendezésről, autófeljáró kialakításáról vagy éppen kertépítésről, a kapcsolódó munkálatokhoz elengedhetetlenül fontos lesz a sóder, a termőföld, a homok vagy éppen a murva, hogy csak néhányat emeljünk ki a sok közül.

Bármilyen célból is van azonban szükségünk ömlesztett anyagra, minden esetben rendkívül lényeges a megfelelő minőség biztosítása, hiszen csak a kellő kvalitású alapok mellett várhatunk tartós és egyben esztétikus végeredményt.

Ha szeretnénk egyenesen a bányából érkező friss sódert, gondosan osztályozott murvát vagy éppenséggel megfelelő minőségű termőföldet kapni a pénzünkért, mindemellett pedig Budapesten és vonzáskörzetében élünk, akkor érdemes lehet megismerkedni a Békás Logistic szolgáltatásaival.

A Békás Épker építőanyagkereskedés stratégiai üzletága

A Békás Logistic valójában nem más, mint a Budapesten már évtizedek óta magas megbízhatóságáról és elégedett ügyfélköréről ismert Békás Épker építőanyag-kereskedés stratégiai üzletága, amely azzal a céllal jött létre, hogy az ömlesztett anyagok tekintetében is maximálisan kiszolgálják a vásárlók igényeit.

építőanyag

Kiváló ár-érték arányt képviselő építőanyagok – fotó: Békás Logistic

Legyen szó ugyanis magánszemélyekről, vállalkozókról vagy kivitelezőkről, a Békás Épker kapcsán már mondhatni megszokottá vált a kiváló ár-érték arányt képviselő építőanyagok elérhetősége, a 2018 óta létező Békás Logistic pedig ugyanezt kínálja, csak éppen az ömlesztett anyagok kapcsán, noha természetesen más szolgáltatások is megtalálhatók a portfóliójukban.

Sóder, homok, murva kiváló minőségben – az ömlesztett anyag a fő profil

Mint fentebb már kiemeltük, a Békás Logistic kapcsán az ömlesztett anyagok forgalmazása jelenti a fő profilt, azon belül is a legkülönfélébb típusú, de minden esetben kimagasló minőségű termékek.

Találunk példának okáért többféle szemcseméretű sódert, hogy mindig a legjobb minőségű, illetve a munkához a leginkább passzoló betonmasszát keverhessük belőle, de amennyiben önmagában alkalmaznánka sódert – például töltésre vagy felületkialakításra –, akkor is megtaláljuk majd a számításainkat.

építkezés

Felületképzéshez szürkés vulkáni kőzet, andezit – fotó: Békás Logistic

A kínálatban fellelhető továbbá többféle típusú homok, akár betonozáshoz, akár fugázáshoz, akár térkő fundamentumának kialakításához, hogy mindig a legjobbat alkalmazhassuk. Sőt többféle típusú termőföld közül is válogathatunk, hogy talajcsere, talajfrissítés vagy konkrét kertrendezés során mindig a munkálatokhoz leginkább illeszkedő típust tudjuk kiválasztani.

Kiemelendők még a sorból a különféle felületképző kőzetek, mint amilyen a murva vagy az andezit. Mindkét ömlesztett anyag elérhető a Békás Logistic portfóliójában, így a dekoratív és tartós megoldások kedvelői például többféle szemcsenagyságú murvából alakíthatnak ki saját autófeljárókat vagy kerti járdákat, aki viszont a sötétebb árnyalatok híve és masszívabb felületeket szeretne elérni, az szürkés vulkáni kőzetet is kérhet az andezit képében, ami a legtöbb termékhez hasonlóan egyenesen a bányából érkezik a megrendelőhöz.

Az elhangzottakon felül a Békás Logistic kínálatából rendelhetünk osztályozott kulé kavicsot, ami szivárgók, járdák vagy díszkertek kialakítása esetén, de akár lábazati feltöltőként is megállja a helyét, sőt kiemelendő még a sorból a darált beton, mely gyakorlatilag válogatott betontörmelék, és rengeteg esetben nagyon hasznos kiegészítőként funkcionálhat. Süllyedő talajrészek esetén vagy alapok stabilizálásához például ez az ömlesztett anyag egy garantáltan elérhető árú és hasznos alternatíva lesz!

Az egyéb szolgáltatásokról

Az ömlesztett anyagokon felül a Békás Logistic-től számos egyéb szolgáltatást is rendelhetnek az ügyfelek. Lehetőség van például a fentiekben bemutatott termékek, így a sóder, a murva, a homok vagy a termőföld házhozszállítására, ha a megrendelő Budapesten és vonzáskörzetében, a telephelytől legfeljebb 70 kilométeres távolságon belül kéri a teljesítést.

Sóder, murva, homok vagy a termőföld házhozszállítása építkezéshez

Minden önlesztett anyag egy helyen, amire szüksége lehet a kertben vagy az építkezésnél: sóder, termőföld, homok vagy éppen murva – fotó: Békás Logistic

A nagy gépparknak köszönhetően lehetőség van egyszerre akár nagyobb mennyiség – legfeljebb 20-25 köbméter – ömlesztett anyag kiszállítására, de a kisebb teherautóknak köszönhetően az egyszerűbb lakossági igények, a néhány köbméteres megrendelések is könnyedén teljesíthetők.

Ezen túlmenően a Békás Logistic foglalkozik gépi földmunkával, ami építkezés, kertépítés és tereprendezés során különösen hasznos lehet, de ömlesztett anyagok elterítésekor is nagy szükségünk lehet rá. Ebben az esetben is jelentős géppark támogatja meg a szolgáltatást, így a Bobcat földgépektől kezdve, a JCB univerzális markolókon át a forgókotrókig bezárólag minden megtalálható a kínálatban.

Végül, de nem utolsó sorban, a Békás Logistic igyekszik konténeres sittszállítással megkönnyíteni a felújítók és az építkezők életét. Ennek részeként a megrendelők különféle befogadóképességű konténereket rendelhetnek a helyszínre, ahová könnyedén elhelyezhetik az építési hulladékot, mely egyrészt garantáltan senkinek sem lesz útban, másrészt pedig biztosan megfelelő lerakóhelyre kerülhet a későbbiekben.

Elérhetőségek

Weboldal: bekaslogistic.hu
Telefonszám: 06 30 176 1318
Cím: 1039 Budapest, Szentendrei út 409.