Búza mező

• Telepítési költségek fedezete

Jég, fagy, vihar, felhőszakadás és árvíz

Átalány-kártérítés hektáronként 100.000 Ft-ig

Egyszerű és bürokráciamentes ügyvitel

A szakmai siker – melynek alapjait a gazda szántóföldi kultúrái telepítésekor fekteti le – a vegetációs periódus első szakaszaiban dől el. Kedvezőtlen időjárási körülmények az őszi telepítés folyamán, akár extrém fagyok a téli hónapokban vagy erőteljesen csapadékos tavaszi időszakok egyre gyakrabban nehezítik a mezőgazdasági üzemek termelési feltételeit.

Mindezen problémákra kínál az Agrár Biztosító testre szabott megoldásokat, melyekkel a telepítés utáni kockázat a gazdaság számára kiszámíthatóvá tehető. Speciális agrárbiztosítóként fokozott hangsúlyt helyeznek a bürokráciamentes folyamatokra, ezért sok évtizedes tapasztalataikra alapozva egyszerű megoldásokat dolgoztak ki.

biztosítás

Ha tőkiveréses jégeső, tavaszi- és téli fagy, vihar, felhőszakadás és árvíz a növényállomány olyan nagymértékű kipusztulását eredményezi, hogy annak további művelése értelmetlenné válik és a gazdaság ugyanazon, vagy indokolt esetben más kultúrával újratelepítést végez,

az újratelepítés költségeit az Agrár Biztosító átvállalja.

Ügyfeleink kárbejelentését követően speciálisan képzett kárszakértőink a kárban érintett gazdával közösen értékelik a növényállományt. Amennyiben a továbbiakban a javasolt újratelepítés megtörténik, úgy egész egyszerűen kifizetésre kerül a biztosítási összeg 20 százaléka, de legfeljebb 100.000 forint hektáronkénti átalány-kártérítés.

További információt a www.agrarbiztosito.hu weboldalon talál.

Ha bármilyen kérdése van, forduljon az Agrár Biztosító területileg illetékes régióvezetőihez:

Észak-Magyarország: Tóth Attila (+36 70 316 6128, attila.toth@agrarbiztosito.hu)

Tóth Attila, régióvezető


Nyugat-Magyarország: Gecseg József (+36 70 605 0937, jozsef.gecseg@agrarbiztosito.hu)

Gecseg József, régióvezető
Közép-Magyarország: Gundy Miklós (+36 70 605 0938, miklos.gundy@agrarbiztosito.hu)
Gundy Miklós, régióvezető

 

Kelet-Magyarország: Szél János (+36 70 314 8126, janos.szel@agrarbiztosito.hu)

Szél János, régióvezető