BorealisKeresse fel a Borealis L.A.T standját az AGROmashEXPO területén: G Pavilon 201B.

Regisztráljon a kedvezményes belépőért ITT.

4500 forint helyett előzetes regisztrációval vagy online vásárlással 2000 forintért megválthatja belépőjegyét.

Forgassa meg a Borealis szerencsekerekét, nyerjen egyet az egyedi ajándékok közül!

Növekedjünk együtt örömmel!

Legyen a Borealis L.A.T az Ön partnere a tápanyaggazdálkodásban!

A tápanyag-gazdálkodás négy fő kérdése mindig ugyanaz: megfelelő tápanyagokat kijuttatni a megfelelő dózisban, a megfelelő időben, és a megfelelő módon.

A kelő növény számára fontos, hogy minden, a fejlődéséhez szükséges tápanyag rendelkezésre álljon, mégpedig a gyökérzet közvetlen közelében és felvehető formában.

A megfelelő dózis megállapításához számos tényezőt kell figyelembe venni, úgy, mint a talaj adottságai, a növények fajlagos tápanyagigénye, az elővetemény, a területi éghajlati adottságok; hogy csak a legfontosabbakat említsük.

búza

Az egyenletes tápanyagellátás által biztosítható, hogy minden növény közel azonos mértékben fejlődjön

A tápanyag-kijuttatás optimális idejének és dózisának megállapításához az évtizedes kísérleti tapasztalatok és a szakirodalom mellett ma már számos elektronikus eszköz is a termelők rendelkezésére áll. A megfelelő módon való kijuttatás alatt leginkább a tápanyag-kijuttatás egyenletességét, azaz a szórási munkálatok minőségét szokták érteni. Az egyenletes tápanyagellátás kulcsfontosságú az optimális termés eléréséhez, hiszen ezáltal biztosítható, hogy minden növény közel azonos mennyiségű tápanyaghoz jusson.

Így azonos mértékben fejlődhet, ami az egyenletes érés szempontjából is kívánatos.

A túl nagy szórási hiba eredménye mindig az eltérő szintű tápanyagellátás; ami azon kívül, hogy különböző színű növénysávok formájában jelentkezik, jelentős termésveszteséget is okozhat és pl. a gombás betegségek kockázatát növeli.

Az egyenletes szóráskép elérésében a megfelelő szórógép és annak megfelelő beállítása, valamint a megfelelő kijuttatási körülmények mellett óriási jelentőségű a jó minőségű műtrágya kiválasztása is.

Csakis jó minőségű műtrágya használatával érhető el az optimális szórási minőség.

Borealis

A Borealis L.A.T különös hangsúlyt fektet arra, hogy granulált műtrágyáinak fizikai jellemzőit folyamatosan az optimális szinten tartsa. A megfelelő, kiváló minőségű műtrágya ismérvei a következők: nagy sűrűség, optimális szemcseméret-eloszlás, optimális (gömbölyű) szemcsealak, megfelelő szemcsekeménység, csomósodásnak való ellenállás, alacsony portartalom. A Borealis L.A.T granulált műtrágyáinak választása garancia a magas fizikai minőségre.

A Borealis L.A.T a Borealis Csoport tagja. Műtrágyagyárai Ausztria, Franciaország, Hollandia és Belgium jelentős mezőgazdasági régióiban találhatók. A vállalat mintegy négymillió tonna műtrágyát szállít vevőinek a Borealis L.A.T európai elosztóhálózatán keresztül, az Atlanti-óceántól a Fekete-tengerig. Több mint 60 raktárával és 700 ezer tonnás raktárkapacitásával a Borealis L.A.T Európában mindenhol elérhető közelségben van a gazdálkodók és a viszonteladók számára.

Növényi tápanyagok széles választékát kínálják, köztük nitrogénműtrágyákat, NPK-műtrágyákat és speciális műtrágyákat, amelyek különböző makro-, mezo- és mikroelemeket tartalmaznak. Műtrágya-portfoliójuk mellett a technikai nitrogén ágazatban is környezetkímélő megoldásokat kínálnak.

További információ a borealis-lat.com oldalon található.