Már nem szokatlan látvány ez sem Magyarországon, sem határainkon kívül, mivel ezek a megrendelő igényeihez szabott csarnokok bámilyen funkcióhoz könnyedén alkalmazkodnak. Mezőgazdasági tevékenység esetén például már nemcsak ömlesztett áru vagy a géppark tárolására tervezik, hanem akár egy igényes gyümölcsfeldolgozó üzem vagy borászat szükségleteit is messzemenőkig kiszolgálják.

Gyors és költséghatékony megoldás

Látványos példa több is akad, de ha a gyümölcsfeldolgozónál maradunk, akkor egy romániai családi vállalkozás telephelyét vehetjük górcső alá. Jól szervezhető munkafolyamatok és tisztaság, talán ezek a legfőbb szempontok, ami miatt a két összeépített Frisomat acélcsarnok megfelel minden elvárásnak. Többfunkciós, korszerű telephely, ami gyümölcsfeldolgozó és elosztóhely is egyben a Profructta családi vállalkozásában, ahol természetes módon előállított gyümölcslevek készülnek. Az acélcsarnok kívül-belül tisztaságot sugall, mert nemcsak a külcsín a fontos, hanem a külső-belső karbantarthatóság is, ami évtizedeken át jól szolgálja a tulajdonost: nemcsak az elkészített és csomagolt árunál fontos a magas minőség, hanem a teljes gyártási folyamatnál.

A Frisomat acélcsarnok évtizedeken át jól szolgálja a tulajdonost

A Frisomat választékából a PRO széria csarnokai közül az adminisztrációs, logisztikai épülethez a Ceptra, a feldolgozó üzemnek pedig Astra típusú csarnokot terveztek és alakítottak át a megrendelői igényekhez. A két épület összesen 800 négyzetméteren szolgálja a gyümölcslevek higiénikus előállítását, csomagolását. Természetesen állhatna ez az épület bárhol a világon, a tundrától egészen a sivatagig, a homlokzatot és a tetőt, mindig a földrajzi helynek megfelelő hőszigeteléssel, szendvicspanelekkel látják el, a munkafolyamatokhoz szükséges fényt pedig ablakok és szükség esetén tető-bevilágítók biztosítják.

A Frisomat csarnokok mindig a földrajzi helynek megfelelő hőszigeteléssel, szendvicspanelekkel vannak ellátva

Hogyan igazodhat mindez az Ön igényeihez? A Frisomat két acélcsarnok sorozata a megoldás. Az egyszerűbb GO sorozat előnye a verhetetlen ár-érték arány és a nagyon rövid szállítási határidő, a gyors szerelés. A csarnokok mérete és a választható kiegészítők száma ugyan kevesebb, de egy kisebb költségvetésnél partereink így is megtalálják a nekik legmegfelelőbb megoldást. Ezek a hidegen hengerelt, horganyzott acélból készülő épületek ugyanabban a gyárban, egyazon anyagválasztékból készülnek, mint a PRO sorozat csarnokai. Ezeknél viszont már a jobb tervezhetőséget, könnyebb igazodást a vevői igényekhez, a széles méretválasztékon túl a számtalan kiegészítő biztosítja a családi vállalkozásnak készülő kis terménytárolótól akár a több funkciós borászati csarnokokig. A Frisomat munkatársai pedig már a tanácsadástól, a tervezésen át egészen a kivitelezésig együttműködnek Önökkel, hogy az új épület költséghatékonyan és gyorsan „munkába álljon”.

Kérje munkatársaink segítségét!