Az elmúlt 3 évben nemzetközivé bővült szakmai konferencia idei eseményének középpontjában a terménytárolás, valamint a terménytisztítási fejlesztések állnak. A 2022-es teltházas eseményt követően a szervezők ismét izgalmas témákkal várják Kecskemétre az érdeklődőket.

szakmai nap

A HETECH Group közel 3 évtizede van jelen a magyar és a nemzetközi piacon. A gabonatárolók, terményszárítók és -tisztítók tervezésével, építésével és ezek komplett technológiai rendszerként való kivitelezésével foglalkozó cégcsoport sikerének egyik titka a folyamatos fejlesztés. A cég szakemberei a folyamatosan változó környezet kihívásaira és az ágazat igényeire innovatív megoldásokkal válaszolnak, a mérnökeik a tervezőasztalokon már a jövő problémáira keresik a válaszokat. A cégcsoport az elmúlt 3 évben többszáz agrárvállalkozásnak mutatta meg az aktuális fejlesztéseit üzem közelből.

Jánossomorja

Lajta-Hanság Zrt. Jánossomorja 2023, magtisztító 120 t/h, szárító 35 t/h, 8 db 2568 tonnás gabonatároló siló – fotó: HETECH Group

A 2023. december 7-re tervezett Szakmai Napjukon sem lesz ez másképp. Izgalmas témákkal, a már hagyománnyá vált üzemlátogatással és kiállítással várják az érdeklődőket a napokban átadásra kerülő, új csarnokukban. Az interaktív rendezvénynek már az előkészületeibe is bevonják a gazdákat. A nap folyamán szeretnének képet adni a szakmai nap tematikájához kapcsolódóan az ágazat jelenlegi állapotáról, ezért egy piacfelmérés előzi meg a Szakmai Napot. A kutatás alapjául szolgáló kérdőív itt érhető el.

rgisztráció

HETECH

Az előadások mellett szakmai programokkal is várják a résztvevőket – fotó: HETECH Group

A nap folyamán olyan előremutató témákkal találkozhatnak a résztvevők, mint a terménytárolásban rejlő extra lehetőségek és megoldások.  Ezúttal nemcsak a kivitelezői oldalról járják körbe a témát a szervezők. A megrendelői oldal tapasztalatait Harm Kalfsbeek az Új Tavasz Mg. Kft ügyvezetője osztja meg az érdeklődőkkel.

Incze Miklós

Incze Miklós vezérigazgató mutatja be az ÚJ TAVASZ Kft., ádándi telepének 3D nyomtatásban készült mását – fotó: HETECH Group

A tovább gyűrűző energiaválság kapcsán a Szakmai Nap egyik kiemelt témája a hatékonyabb terményszárítás szolgálatába állított kutatás-fejlesztés lesz, mely két nagyon izgalmas és nagy érdeklődéssel várt projekten keresztül mutatja be a terményszárítók gázkiváltásának lehetőségeit.

A rendezvény záróelőadásán a HETECH Group munkatársai ismertetik legfrissebb fejlesztéseiket. Bemutatásra kerül a tervezés alatt álló ipari méretű szárító berendezésük és a legnagyobb terménytisztítójuk is.

regisztráció

mágocs

Y Takarmányipari Kft. Mágocs 2023, magtisztító 80 t/h, szárító 15 t/h, 7db 2568 tonnás gabonatároló siló – fotó: HETECH Group

A rendezvény fővédnöke Gáspár Ferenc a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnöke.

A rendezvény részletes programjához kattintson ide>>>

A HETECH Szakmai Nap ’23 programját az idei évben is úgy állították össze, hogy minden olyan agrárszakember hasznos tudáshoz jusson, aki érintett a gabonatermesztésben, a terményraktározásban és/vagy a magtisztításban. A rendezvényre várnak minden olyan gazdálkodót és vállalkozót, aki a közeli vagy a távolabbi jövőben fejlesztést, beruházást tervez, vagy meglévő beruházásait korszerűsítené.

A HETECH Szakmai Nap ’23 rendezvényen a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az esemény Kecskeméten, a szervező cég telephelyén, a napokban elkészült új logisztikai csarnokban kerül megrendezésre. Jelentkezni 2023. november 28-án éjfélig lehet, a résztvevők száma korlátozott, ezért érdemes mielőbb biztosítani a helyet a regisztrációval.

Regisztrációhoz kattintson ide >>>