A svéd Lindab 27 éve kezdte meg tevékenységét Magyarországon, azóta kínálja az agrárvállalkozóknak könnyűszerkezetes csarnokait, amelyek a folyamatos innovációnak, a korszerű gyártásnak, a tűzihorganyzott svédacél alapanyagnak köszönhetően magasszinten kielégítik ezeket az elvárásokat. Az ágazat szereplői számára már kézenfekvő, hogy az istállótól kezdve a magtárakon, feldolgozó üzemeken, hűtőházakonát a baromfi telepek létesítéséig, a Lindab fémépületei biztosítják a leghatékonyabb megoldást.

Lindab

A svédacél Lindab épületek már 27 éve Magyarországon

Az akár 24 méteres fesztáv áthidalására is alkalmas Lindab Systemline csarnokrendszer elemei nagyszilárdságú, tűzihorganyzott, cinkkel bevont, svédacél alapanyagból készülnek. A korrózióval szemben évtizedekig tökéletes ellenállást tanúsítanak.

Lindab

Géptárolásra is kiválóak a Lindab csarnokok, a korróziónak évtizedekig ellenállnak

Az állattartásra épített Lindab csarnokok esetében jól bevált, hogy a teherhordó főfalakon rácsos tetőszerkezetet (Lindab Truss) alakítanak ki. Ebben az esetben csak a hasznos teret kell hőszigeteléssel ellátni (pl.szendvicspanelekkel), mert a ferde tető alulról – a Lindab mérnökei által fejlesztett – páramegkötő filccelborított trapézlemezből kerül kialakításra. Az ilyen funkciójú épületeknél praktikus megoldást jelentenek a Lindab tetőbevilágító trapézlemezei, amelyek lehetővéteszik a természetes fény bejutását, így jelentős energia- és költségmegtakarítást eredményeznek a létesítmények üzemeltetőinek.

A 12-18 méteres fesztávig gazdaságos beruházás a Lindab SBS Maxi. Ennek a fejlesztésnek az a különlegessége, hogy a teljes teherhordó tartószerkezetet vékonyfalú, horganyzott, duplikáltan szerelt C-profilok adják. Mivel pl. istállók vagy csirkenevelők esetében inkább az épület hossza, mint a szélessége dominál, az SBS Maxi is kiválóan alkalmas az állattartásra. Emellett előszeretettel használják mezőgazdasági gépektárolására, karbantartására, illetve élelmiszerek feldolgozására is.

Lindab

A többfunkciós Lindab csarnokok állattartásra is tökéletesen alkalmasak

A mezőgazdasági tevékenységhez kapcsolódó kiegészítő tevékenységek ellátására a legtöbb megrendelő az SBS kisépület rendszert (50- 250 m2) választja. Ebben kaphatnak helyet a szociális helyiségek, irodák, ügyfélfogadók, kisebb helyigényű műszaki tevékenységek, raktárak, garázsok, porta épületek, szerszám-és eszköz-, ill. egyéb tárolók.

Hogy Önnek melyik a legjobb választás? Ebben adöntésben a Lindab országos tanácsadói hálózatának szakértői ingyenes felméréssel, testre szabott árajánlatokkal lesznek a segítségére.

Lindab

A Lindab szakértői segítenek kiválasztani az önnek legmegfelelőbb épülettípust

- komplett rendszerek
- esztétikus megjelenés
- méretre és funkcióra optimalizálva
- magas szintű mérnöki szolgáltatások
- gyors kivitelezés
- hosszú távú garanciaLindab
- hazai gyártás – nemzetközi háttér

Lindab Kft.
+36 23 531 300
info.profil@lindab.com