Gyors és olcsó üzemanyag-ellátásra vágysz?

Sokunk számára napi probléma, hogy a vállalkozás telephelyéről a legközelebbi (ami lehet, hogy nem is a legolcsóbb) üzemanyagkút megközelítése üresjáratban rendkívül sok kiadással jár. Ilyenkor ugyanis nem csak üzemanyagot fogyaszt feleslegesen a gép, de a sofőr plusz munkaideje is pénzt emészt fel, ahogy a gépkopás és az esetleges útdíj is. És persze az ingadozó, de leginkább dráguló üzemanyagárakról még nem is beszéltünk.

Mi a megoldás?

A Konténerkút Kft. több mint 15 éve foglalkozik üzemanyag-töltőállomások telepítésével és üzemanyag nagykereskedelemmel. Kedvező szolgáltatási áraikkal akár 1-2 éven belül megtérülhet a teljes befektetés (a kút árával, telepítésével, tehát mindennel együtt), és utána Rád már csak a saját töltőállomás által megtakarított forintok várnak. Ez literenként akár 30-40 forint, ami még egy kisebb felhasználónál is milliós nagyságrendű megtakarítást jelenthet évente.

üzemanyag

Most a legalkalmasabb belevágni!

Őszi akció keretében a Konténerkút Kft. MINDEN BERENDEZÉSÉRE 15% KEDVEZMÉNYT ad szeptember 18-ig! Ráadásul prémium üzemanyaggal látnak el.

Akár saját üzemanyagkút telepítésén, akár a minden telephely számára praktikus mobil fém- vagy IBC üzemanyagtartályok vásárlásán gondolkodsz, ne tedd sokáig – csak szeptember 18-ig juthatsz hozzájuk kedvezményes áron. Nem érdemes késlekedni!

A részletekért kattints ide!