SIP kasza

SIP kaszák, rendterítők, rendsodrók — fotó: KITE Zrt.

Miért a SIP kasza, rendterítő, rendsodró?

A SIP immáron több mint 60 éves múltra tekint vissza, így az ez idő alatt felhalmozott tudás, tapasztalat és innováció ölt testet minden egyes új SIP eszközben. Köszönhetően a rengeteg számítógépes tervezésnek, az anyagminőségnek és a széleskörű szántóföldi teszteléseknek, a SIP gépeket három jellemzővel lehet illetni: tartósak, hatékonyak, könnyen kezelhetőek.

SIP kaszák

Új SIP eszközök gyári garanciával — fotó: KITE Zrt.

Az egyszerű és tartós konstrukciónak köszönhetően rövid időn belül beüzemelhetőek az eszközök, így Önnek több ideje marad az effektív munkavégzésre. A könnyű kezelhetőség, a csatlakoztatás, a szállítás és a manőverezés csupán néhány olyan tulajdonság, amivel az új SIP munkagépek jellemezhetőek. Ráadásul egyes új SIP eszközökre 2, illetve 3 év gyári garancia is jár!

2021. április 01. – 2021. május 30. között egyes SIP eszközök remek áron vásárolhatóak meg csupán a meghatározott készlet erejéig vagy visszavonásig, KITE géptelepi átvétellel. A pontos specifikációért és a teljes körű részletekért keresse fel KITE gépértékesítőjét!

SIP spider

A SIP eszközök tartósak, hatékonyak, könnyen kezelhetőek. — fotó: KITE Zrt.

SIP SILVERCUT 270SRC függesztett gumihengeres szársértős kasza már nettó 8 500 EUR-tól!

- hidraulikus felfüggesztés a tökéletesen egyenletes vágásmagasság eléréséhez

- robusztus függesztőváz

- DDSS tárcsahajtási biztonsági rendszer

- CSS ütközés biztonsági rendszer

- HARDOX acélból készült, speciális formájú tárcsák, QCS gyorscserélésű pengékkel

SIP SPIDER 555/4 függesztett rendterítő már nettó 5 200 EUR-tól!

- robusztus öntöttvas ház

– olajfürdőben forgó fogaskerekek

- kis rotorátmérő, 4mm vastag acéllemezből gyártva, ami biztosítja a nagy területteljesítményt és a tökéletes szórásképet

- csőből készült rugós ujjtartó karok, melyeken masszívan vannak rögzítve az eltérő hosszúságú rugós ujjak a lehető legprecízebb talajfelszín-követés eléréséhez- karbantartásmentes ujjas tengelykapcsolók