Az IKR gépei az aktuális mezőgazdasági munkákhoz kapcsolódó műveleteket mutatták be lendületes, látványos műsor keretén belül.

Először a  zöldtakarmány betakarítás gépei kerültek porondra.

A KUHN kaszákat, rendképzőket, rendterítőket – a Strom illetve Dondi cégek talajművelő eszközei követtek.

A bemutatón dolgoztak az IKR vetőgépei, így a KUHN maxima vontatott szemenkénti vetőgép és a Kinze 12 soros szemenkénti vetőgépek is.

Kiemelt szerepet játszottak a növényvédelem gépei, így a Hardi vontatott és önjáró permetező, valamint a KUHN vontatott műtrágyaszóró is.

A HAGGIE tápkultivátor, tiszteletet parancsoló megjelenésével és nagy teljesítményével a közönség kedvence lett.

Az álló gépbemutatón a teljes New Holland traktor-kínálat megjelent és a Belgiumban gyártott, legnagyobb kombájnokat is kiállította az IKR.

A gazdanapok különlegessége, az újdonságként bemutatott szűkített nyomtávú ültetvényes traktor-család, - a törzscsuklós T9-es New Holland traktor és az új szögletes nagy bálázó-család is folyamatos érdeklődésnek örvendett.

A New Holland precíziós növénytermesztési rendszer is bemutatkozott az IKR forgalmazásában. A legegyszerűbb kézi GPS sorvezetőktől az automatikus kormányrendszereken át komplett vezérlésrendszerekig minden megoldást bemutattak az IKR szakértői a gazdálkodók számára.

Az IKR szakértő munkatársai, a társaság folyamatosan bővülő partnerköre és az agrár- kiállításokra ellátogató érdeklődők mind hozzájárultak a cég 40 éves töretlen fejlődéséhez, -így évről-évre többen döntenek úgy, hogy az IKR-t választják partnerként a sikerhez.