A C- Mobil Kereskedés ügyvezetője kalauzolta az Agroinform portál stábját a XX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok kiállítói standján.

Oláh Ferenc elsőként a kevésbé ismert Isuzu modellt mutatta be:

"Az Isuzu D-Max diesel terepjárót pick-up, dupla kabinos kivitelben hoztuk ki a kiállításra. Fontos tulajdonság a gazdák számára, hogy a jármű három tonnát vontathat, és egy tonna a teherbírása a dupla kabinos változatnak is. Az új Isuzu még kevésbé ismert Magyarországon, ám megnyerő külsejével és kedvező paramétereivel máris sokak érdeklődését felkeltette"

Az Opel márka legnépszerűbb képviselőjén- a Vivaro-n túl, a Peugeot dobozos haszonjárműveit is láthatta a közönség a C-Mobil standján: a Partnert és a legnagyobb, 17 köbméteres Boxert is testközelből szemügyre vehették az érdeklődők. A Peugeot kínálatából - mind haszon-, mind személyautó – vonatkozásban, minden gazdálkodó megtalálhatja a számára ideális járművet.

A C-Mobil telephelye Szegeden található. Gépjármű-kínálatukkal, a környékbeli gazdák igényeit szeretnék maradéktalanul kiszolgálni.

A XX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon nagy érdeklődés övezte a társaság látványos standját –több gazdálkodó nem tudott ellenállni a csábításnak és kipróbálták, hogy milyen érzés vezetni a bemutatott haszongépjárműveket.