2021.07.09-ével új fejezet kezdődött a Case IH mezőgazdasági gépek és gazdaságuk nyereségét azok tudására alapozó gazdák életében Magyarországon. A gyártó hivatalos képviselői az idei évben átadott új abonyi telephellyel immár országos lefedettségű területi központ-hálózattal rendelkező Agri CS Magyarország Kft.- t kérték fel, hogy kizárólagos márkakereskedőként folytassa a teljes Case IH géppaletta már megkezdett értékesítését hazánkban. A márka eddigi nem kizárólagos forgalmazásán túllépve az Agri CS Magyarország Kft.-vel a gazdák számára már a világmárkához méltó szerviz, illetve műszaki- és vevőszolgálati kapacitások érhetőek el Case IH gépeikhez minden régióban.

Case IH mezőgazdasági gépek

Az Agri CS Magyarország Kft. kínálata minden teljesítménykategóriában elérhetővé teszi a Case IH traktorokat

A munkatársak folyamatos képzése garantálja a fejlődést

Az Agri CS Magyarország Kft.-vel a Case IH gépek értékesítése, alkatrészellátása, garanciális szervizelési feladatai hosszú távon is szilárd alapokra kerültek. A vállalat ugyanis az Agrofert Holding tagja, amely Európa egyik meghatározó mezőgazdasági, vegyipari és mezőgazdasági gépforgalmazó csoportja, mely 18 országban mintegy 33 ezer munkatársat foglalkoztat. A műszaki területeken dolgozó munkatársak folyamatos képzése ennek megfelelő komolysággal zajlik itthon is. Jelenleg országos szinten 6 telephelyen, 35 szervizes és 6 vevőszolgálati mérnök dolgozik a partnerek kiszolgálásán.

traktor

A Case IH gépek értékesítése mellett, biztosítják az alkatrészellátást és a garanciális szervizelést is

Megbízható Case IH traktorok, Case IH kombájnok is szerepelnek a kínálatban

Legyen szó megbízható erőgépekről, ezekhez kapcsolható munkagépekről, betakarítógépekről vagy épp rakodógépekről, az Agri CS Magyarország Kft. kínálata minden teljesítménykategóriában elérhetővé teszi az ideális Case IH traktorok, Case IH kombájnok kiválasztását. A gazdálkodók a 90 LE-s Farmalloktól kezdve az olyan csúcskategóriás erőgépekig, mint a Magnum széria tagjai vagy a törzscsuklós Steigerek és Qudtrac-ok, igényeiknek megfelelően választhatnak a palettáról. A szortiment minden területet lefed: talajművelő eszközök, vetőgépek, pótkocsik egyaránt elérhetőek az értékesítőknél és a telephelyeken.

Traktor a szántóföldön

A Case IH traktorok, Case IH kombájnok, erőgépek és munkagépek megfelelnek a pályázati feltételeknek

Minden adott a precíziós gazdálkodáshoz és a mezőgazdasági pályázatok feltételeihez

Az Agri CS Magyarország Kft. itthon együtt dolgozik az IKR Agrár Kft. precíziós szolgáltatói csapatával, amelynek köszönhetően egy kézből, kényelmesen, szakszerű tanácsadással egybekötve minden megoldás adott a precíziós gazdálkodáshoz is. Az eszközök 100%-ban megfelelnek a most futó olyan mezőgazdasági pályázatok feltételeinek, mint az Állattartó Telepek Korszerűsítése, a Mezőgazdasági Digitális Átálláshoz Kapcsolódó Precíziós Fejlesztések Támogatása, vagy épp a kertészeti üzemek megújítására kiírt források.