Somogy szívében, Kaposmérőn a KaposFlex Kft. képviseletében Kaponya Sándor ügyvezető igazgató és ifj. Balatincz József vezette körbe az Agroinform csapatát a társaság telephelyén.

Kaponya Sándor elmondta, hogy a Kaposflex Gumikereskedelmi Kft. 1999-ben alapult azzal a céllal, hogy a térség mezőgazdasági –és egyéb haszongép tulajdonosait használt és új gumikkal, valamint magas színvonalú szervízszolgáltatással szolgálja ki. A vállalkozás az évek alatt országos értékesítési hálózattá nőtte ki magát, mára pedig szép számú határon túli kapcsolattal is büszkélkedhet.

A társaság két telephellyel működik: Kaposmérői központtal és martonvásári logisztikai bázissal, így az egész országot könnyen elérik kínálatukkal. A fő profil elsősorban mezőgazdasági és ipari - új és használt - abroncsokból áll, de ugyanúgy terepjáró gumikkal és személyabroncsokkal is kiszolgálják a vásárlókat.

A Kaposflex vezetősége saját szakmai tapasztalatait is kamatoztatni tudja mezőgazdasági gépekkel kapcsolatosan, hiszen a társaság tulajdonosa szántóföldi növénytermesztéssel és állattenyésztéssel is foglalkozik.

Kaponya Sándor elmondta, hogy nagy büszkeségükre használt traktor, kombájn, pótkocsi abroncsok forgalmazásában országos szinten igen nagy jelentőséggel bír a vállalkozás.

Értékesítési eredményeiket tovább szeretnék emelni, ezért a társaság megújult honlapján fényképpel illusztrálva elérhetővé tette a teljes termék kínálatot.

Állandó akció – és havonta változó kiemelt ajánlatok!

A Kaposflex állandó akciója:

Új – vagy nagyobb értékű használt- abroncs vásárlása esetén a meglévő használt gumikat a cég értékegyeztetéssel beszámítja.

Ifj. Balatincz József kiemelte, hogy 2013-tól havonta más-más termékből kedvezményes ajánlatokat hirdet a cég, amelyekről a Kaposflex honlapján lehet tájékozódni:

www.kaposflex.hu

Folyamatosan bővülő gép- és járműpark

A Kaposflex Kft. gépparkja folyamatos fejlesztés alatt áll az ügyfelek professzionális kiszolgálásának érdekében.

Mezőgazdasági szerelőgépüket nem régen szerezték be és más berendezéseket is vásároltak pályázati lehetőségek segítségével is.

A társaság a járműparkot is bővítette, így már három különböző teherautóval tudják kiszállítani az ország teljes területére a gumiabroncsokat.

Marketing, - import - és külföldi kapcsolatok

Ifj. Balatincz József, marketing szakos közgazdász hallgatóként otthonosan kalauzolta az Agroinform csapatát az értékesítési részlegen.

Friss beruházásként újult meg a Kaposflex értékesítési osztálya. Az ízléses berendezésű, tágas irodák dolgozói létszáma két új munkatárssal nőtt, hogy minél gyorsabban ki tudják szolgálni az egyre bővülő ügyfélkör megrendeléseit.

A használt gumik importja is bővült. A Kaposflex Kft. a környező országokba is szállít használt abroncsokat: exportálnak Romániába, Szerbiába és az Agroinform.hu oldalon szerzett kapcsolatok révén az osztrák gazdáknak is szállítanak gumikat.

Laprugó üzem – és kovácsműhely

A kaposmérői központi telephelyen laprugó gyártó üzem is működik, ahol nyersacélból méretre gyártott terepjáró- és pótkocsi laprugókat készítenek.

Öt műhely veszi körül a Kaposflex központot, amelyekben a dolgozók különböző munkafolyamatokat végeznek.

 

Az új gumik tárolására több csarnok áll rendelkezésre.

 

Minden gazdálkodónak érdemes ellátogatni egy virtuális sétára a Kaposflex Kft. oldalára!

Az alábbi linkre kattintva az aktuális AKCIÓKRÓL is tájékozódhat:

www.kaposflex.hu