A tököli székhelyű családi vállalkozás örömteli hírrel szolgál a gazdálkodók számára. A forgalmazott gépek teljes kínálatával felszerelt új telephelyet nyit a Novara Coop Kft. Kiskunmajsán. Az új telephelyhez és a vállalkozás megnövekedett forgalmához szerencsés döntéseken és nagyon jól bevált gépmárkákon át vezetett az út.

"Igaz, hogy a tököli telephelyünk kiválóan felszerelt és gyorsan megközelíthető az ország bármely pontjáról – mégsem mondható tipikusan mezőgazdasági vidéknek. Ezért is döntöttünk úgy, hogy Kiskunmajsára, a termelőkhöz még közelebb építjük fel a következő bázisunkat. Annyit máris elárulok, hogy a majsai helyszínen is a tőlünk megszokott, óriási raktárkészlettel és gépkínálattal várjuk majd a partnereket – így hamarosan az összes forgalmazott és jól ismert márkánkat megtalálhatják a gazdálkodók itt is.

Újdonság is megjelent a termékpalettánkon, méghozzá erőgép formájában. Büszkén jelenthetjük be, hogy a TUBER traktorok hivatalos forgalmazási jogát is elnyertük." – nyilatkozta Pilisi Andor, a Novara Coop Kft. munkatársa.

"Nagyon nagy érdeklődés és sok gépeladás vezetett el idáig, hogy bekövetkezett ez a számunkra óriási előrelépés, hogy új telephelyet nyithatunk.

A sikertörténetünk alappillérei a Tupanjac fogasboronák, amelyek olyan népszerűvé váltak a magyar gazdák körében, hogy már magát a "brandet" keresik nálunk.

A Tupanjac szerb családi vállalkozásból felfejlődött gyár termékeivel csak egy éve foglalkozunk – és ilyen rövid idő alatt már 25 boronát eladtunk.

Tupanjac 6,6 méteres nehézborona – fotó: Novara Coop Kft.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Tupanjac márka mellett tettük le annak idején a voksunkat, mert azóta csak pozitív visszajelzéseket és felhasználói ajánlásokat kaptunk a vevőinktől. A sikeres eladásokban sokat köszönhetünk az Agroinform.hu portálnak, amely forgalmas piacterével és nagyon jó kampányokkal segített minket – és ismét a szerb gyártó érdemeit is dicsérnem kell, hiszen

ez tipikusan az a márka, amely jóformán "eladja magát".

A Tupanjac márka mellett szól a gépek időtálló, jó anyagminősége és az eszközök kiváló ár-érték aránya is – továbbá érdemes kihangsúlyozni azt is, hogy a fogasboronák fogai nem húzott acélból, hanem kovácsolt ötvözetből kerülnek a gépekre."

A gép munkaminősége magáért beszél... – fotó: Novara Coop Kft.

TAFE traktorok – Aki megismeri, egy életre megszereti!

A TAFE traktorokat az 1960-as évektől gyártják Indiában – és ezek az erőgépek a mai napig Massey Ferguson licence alapján készülnek. A jó tapasztalatoknak és a hazai gazdálkodói referenciáknak köszönhetően már Magyarországon is több traktor dolgozik a TAFE erőgépekből.

TAFE 45 DI az európai piacra készült – és a régi, megbízható Perkins motor licence biztosítja számára az alacsony fogyasztást, valamint a hosszú élettartamot.

A TAFE márka jelenlegi egyetlen képviselője a 45 DI típus, amely 47 lóerős névleges teljesítménnyel 2200 kg össztömeggel érhető el a Novara Coop Kft. kínálatában.

TAFE 45 DI 4WD fülkés kivitelben – fotó: Novara Coop Kft.

Az erőgép rendelhető fülkés és fülke nélküli kivitelben is, amely utóbbi megoldáshoz praktikusan kapcsolható például a Novara Coop Kft. kertészeti 2017-es sikerterméke a gyümlölcsfarázógép is.

A TAFE traktorok számára a legendás Simpson motor biztosítja a lóerőt – amely a régi Perkins motor licence és méltán híres alacsony fogyasztásáról és megbízhatóságáról.

A TAFE 45 DI praktikusan 4X4-es kivitelben használható a legsokoldalúbb módon egy kis- vagy közepes vegyesgazdaság számára, de természetesen két kerék meghajtással is megrendelhető kommunális célokra. Univerzalitását tovább növelheti, hogy homlokrakodóval is felszerelhető – például állattartó telepek számára.

A TAFE traktorok alkatrészellátása biztosított, hiszen a nagy európai raktárkészlet Zágrábban található, ami nem távolság. Kopóalkatrészeket és a traktorok szervizellátását a Novara Coop Kft. biztosítja.

Az univerzális TAFE 45 DI 4WD az erdészeti pályázatba is beilleszthető erőgép.

Egyéb gépmárkákkal kapcsolatosan is forduljon bizalommal a Novara Coop Kft. szakembereihez a társaság honlapján feltüntetett elérhetőségeken.