Az SP-05 ponyvás gyümölcsfarázógép újra elérhető a Novara-Coop Kft. kínálatában! Az eszköz hiánypótló gép a hazai piacon egyszerűségével, jó kihasználhatóságával és rendkívül kedvező ár-érték arányával.

SP-05 ponyvás gyümölcsfarázógép – technikai paraméterek:

Az eszköz univerzális, így az összes kertészeti fülke nélküli traktorhoz a hárompontnál csatlakoztatható.

  • A gép alkalmas szilva, meggy, cseresznye, mogyoró, mandula és még sok más gyümölcs betakarítására.
  • A rázógép 850 kg súlyú, munka közben a földre támaszkodik és a szállítása kerekeken történik.
  • Az eszköz összeszerelése semmilyen komolyabb szaktudást nem igényel és mindössze 30-60 másodperc elegendő arra, hogy a gép munkára fogható állapotba kerüljön.
  • Az SP 05-ös 95% feletti arányban rázza le a gyümölcsöt a fáról, ugyanakkor teljesen levél- és ágmentes, tiszta gyümölcsöt enged a ládákba.
  • Az eszköz méretei: hosszúság: 2,6 m; szélesség: 1,2 m; magasság: 1,5 m; súly: 850 kg.
  • A gép ára: 5 320 000 Ft

A gép egyszerűségével és rendkívül kedvező ár-érték arányával hiánypótló a magyar piacon.

A Novara-Coop Kft. a ponyvás gyümölcsfarázógép hazai képviseleteként nem csupán az eszköz forgalmazását és szerviz hátterét látja el. A gyárral való közvetlen kapcsolatnak köszönhetően segítséget nyújt a társaság a gép személyre szabásában, átalakításában is a gazdaság igényeihez alkalmazkodva.

"Tisztában vagyunk azzal, hogy nem lehet azonos műszaki paraméterek mellett használni egy rázógépet egy 10 hektáros gyümölcsösben és egy 100 hektáros ültetvényben, hiszen mindenhol más a fák térállása és mások a szüretelési szokások" – nyilatkozta Pilisi Andor, a Novara-Coop Kft. munkatársa.

"Éppen ezért találtuk ki, hogy elvisszük azokhoz a gazdálkodókhoz a gépet, ahol szükség lehet egy ilyen eszköz munkájára, hogy a saját kertészetükben próbálhassák ki és elmondhassák a gyártónak is a tapasztalataikat a géppel kapcsolatban. Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk a gyakorlati bemutatók után és a gyártó rugalmasságának köszönhetően máris megrendeltek további két gyümölcsfarázógépet a partnereink."

"Ezek a gépek kisebb változtatások után, már a helyi igényekhez és a gazdálkodók kéréseihez alakítva fognak munkába állni."

Korunk kertészei számára talán a legnagyobb problémát a munkaerőhiány- és kézi munkaerő kiváltása jelenti.

Az Agroinform.hu által megkérdezett gazdálkodók szerint az SP 05 ponyvás gyümölcsfarázógép egyszerű használata mellett időt, energiát és jelentős bérköltségeket takaríthat meg a termelő – miközben megtapasztalhatja azt is, milyen érzés egy gyorsabb, mégis nyugodtabb szüret.

A Novara-Coop Kft. várja minden érdeklődő jelentkezését, aki szívesen kipróbálná a saját gazdaságában a ponyvás gyümölcsfarázógépet!

A Novara Coop Kft. a ponyvás gyümölcsfarázógép hazai képviseleteként nem csupán az eszköz forgalmazását és szerviz-hátterét látja el. A gyárral való közvetlen kapcsolatnak köszönhetően segítséget nyújt a társaság a gép személyre szabásában, átalakításában is a gazdaság igényeihez alkalmazkodva.

Korunk kertészei számára talán a legnagyobb problémát a munkaerőhiány- és kézi munkaerő kiváltása jelenti.
Az SP 05 ponyvás gyümölcsfarázógép egyszerű használata mellett időt, energiát és jelentős bérköltségeket takaríthat meg a gazda – miközben megtapasztalhatja azt is, milyen érzés egy gyorsabb, mégis nyugodtabb szüret.