Sok mezőgazdasági géppel vonult ki az Agro-Tipp Kft. a mezőfalvi NAK Szántóföldi Napokra, a 100 lóerőstől a 270 lóerősig minden méretet megtalált itt az érdeklődő. Ha lemaradtál a vásárról vagy az Agro-Tipp standjáról, akkor elmondjuk, hogy ezek a kertészeti illetve a precíziós pályázatból finanszírozható gépek.

A pályázatok viszont nem csak traktorokról szólnak, permetezőgépeket is kínál a cég. Például a SAE Turbmatic is egy ilyen, amelyből az 1500 literes tornyos kialakítású és a 2000 literes, axiál ventilátoros modell is elérhető a portfólióban. Utóbbi permetező a cég zászlós termékének is minősülhet, hiszen ebből adtak el legtöbbet az elmúlt időszakban, a kertészeti pályázathoz kapcsolódóan.

A NAK Szántóföldi Napokon készült videónk Kustyán Ferenc segítségével végigvezet az Agro-Tipp Kft. standján, részletesen bemutatva traktorokat, különböző kapacitású és típusú permetezőgépeket. Érdemes megtekinteni a felvételt:

Ha pedig permetezés és növényvédelem, akkor a Toselli vontatott permetezőgép is egy kiemelendő terméke a cégnek, ez egy olasz prémium márka, és azért szeretik nagyon a kereskedők és a gazdálkodók is, mert hiba nélkül működik. A függesztett Toselli permetezőgép, ami 1000 literes, 15 méteres, és légzsákos permetezőgép, ami saját monitorral is rendelkezik. A légzsákos technológia megfelelő megoldás a gazdáknak a manapság gyakori szeles időjárási viszonyok között.

A Toselli függesztett permetező nem ISOBUS-os, a Toselli Cloud, ami a márka új fejlesztése, viszont már úgy van kialakítva, hogy akár ISOBUS-os, akár nem ISOBUS-os traktorra külön opció nélkül lehet csatlakoztatni.

Ahogy néhány nappal ezelőtti cikkünkben már említettük, az Agro-Tipp Kft. kínálatában új és nagyreményű márka a McCormick, amelynek erőgépe is megtekinthető volt a kiállításon.

További információkért látogasd meg az Agro-Tipp weboldalát vagy vedd fel a kapcsolatot a cég munkatársaival!