Az akciós traktorok mellett megnézhettük a Nilfisk takarítógépeket is, amelyek teljes termékpalettája elérhető a Demogépnél, raktárról. A cég weboldalán a teljes katalógus megnézhető, legyen szó akár hidegvizes, melegvizes porszivókról vagy bármilyen más takarítógépről.

A lengyel SONAROL cég közép és felső kategóriás homlokrakodóit is forgalmazzák, az SNR400-as széria most akciós áron, 2,1 millió forinttól elérhető. A homlokrakodók között – amelyek bármelyik, a cég által forgalmazott traktorra felszerelhetők – minden felhasználási területre és gazdaságmérethez megtalálható a legmegfelelőbb.

Akciós traktorok

A traktorok közül elsőként a gazdagon felszerelt Steyr 4100-as Multit néztük meg. Az erőgép fronthidraulikával, deluxe kabinnal, napfénytetővel, légrugós deluxe üléssel, bőrkormánnyal és első hídrugózással rendelkezik – minden adott a kényelemhez. A gép akciós áron nettó 26,9 millió forinttól érhető el.

A Case IH 150 Puma kétkörös légfékkel rendelkezik, négy kihelyezett hidraulikapárral, amiből egy pár le van kötve a fronthidraulikának – ezen kivül alsóhúzó, vonólap, valamint automata pótkocsi vonófej is megtalálható rajta. A hátsó sárvédőről vezérelhető TLT három pont és a kihelyezett hidraulika. A traktor AFS 700-as monitorral felszerelt, valamint frontsúly is jár hozzá. Első hídrugózással is rendelkezik. Az ára nettó 34,7 millió forinttól érhető el.

A Case IH Puma 200-as traktor ára most akciósan nettó 45,9 millió forinttól érhető el. Ez a modell is rendelkezik első hídrugózással, valamint fronthidraulikával. Komfortos, jól felszerelt, légrugós ülése van, elektronikusan állítható kartámasza, és ami újdonság, hogy a gép kivülről is áramtalanitható két kis méretű gomb segítségével.

Steyr Kompakt 4090-es az új STAGE V-ös, 3,6-os motorral rendelkezik. Három hidraulikakör van benne és még extraként a kétkörös légfék egység mellé bekerült egy egykörös is, ahogy a vonólap és az automata pótkocsi vonófej is benne van. A traktor ára nettó 20,9 millió forinttól indul.

Minden bemutatott gép azonnal elérhető, és mindhez jár egy ajándék szerszámosláda.

A Demógép kínálata persze ennél jóval nagyobb, nézd meg a demogep.hu weboldalon.