A KUHN Magyarország ügyvezetője Váradi Zoltán és kollégája Bitó László mutatta be azokat az újdonságokat az AGROmashEXPO kiállításon, amelyekkel a gazdálkodók számára szeretnék megkönnyíteni a munkát.

Alakítsuk közösen a jövőt!

Beszéltek a mezőgazdaságot érő hatásokról, a mindennapos a kihívásokról, az inputanyagokról, a magas árakról, az EU-s szabályozásról, a klímaváltozás hatásairól és a precíziós gazdálkodásról is.

A KUHN – elmondásuk szerint – minden kihívásra tud megoldást találni, a teljes technológiai sor megvan A-tól Z-ig, hiszen minden olyan munkagépet gyártanak, amire szükség lehet.

A szakemberek a műtrágyázás kérdéskörében is komplex válaszokkal rendelkeznek, a kiállításon például bemutattak több olyan gépet is, ami segíthet a műtrágya gazdaságos kijuttatásában. Ilyen volt a KUHN AXIS röpítőtárcsás műtrágyaszóró, ami a precíziós gazdálkodásba nagyon jól beilleszthető, vagy a MAXIMA 3-as vetőgép, ami szintén lehetőséget biztosít a precíziós kijuttatásra, ISOBUS monitorvezérléssel, szakaszolással.

Az ESPRO 4000 R vetőgép is a gazdálkodók hasznára lehet, hiszen elérhető osztott tartályos kivitelben is, ami lehetővé teszi a műtrágya vetőmaggal egy időben történő kijuttatását, így csökkenhető a menetszám és egyúttal az üzemanyag- és munkaerőköltség is.

A KUHN a precíziós műtrágyázásban úttörő szerepet játszik, innovatív megoldásaival tökéletesen ellenőrizhetők a munkafolyamatok. A technika iránt érdeklődők közelebbről is megnézhették a KUHN fejlesztéseit, illetve elbeszélgethettek a cég szakembereivel, és akár egyedi árajánlatokat is kaphattak.

KUHN Mezőgazdasági Gép Kft. | www.kuhn.co.huinfohu@kuhn.com +36 76 500 460

kuhn logó