A Bosch Rexroth egyedülálló iparági tapasztalattal támogatja a gép- és berendezésgyártókat világszerte. A globális hálózat magyarországi vállalatának fő tevékenységei között szerepel az ipari és mobil hidraulika, a lineáris mozgatás- és szereléstechnika, tápegység-gyártás, a villamos hajtások és vezérlések, valamint a hidraulikus és automatizálási rendszerek gyártása is.

Axiál

Az Axiál Kft. a hidrosztatikus elemek forgalmazására írt alá megállapodást a Bosch Rexroth Kft.-vel – fotó: Axiál

Az AXIÁL Kft. Magyarország egyik meghatározó mezőgazdasági gép- és alkatrész forgalmazója, amely hazánkban már 19 alkatrészüzlettel rendelkezik. A bajai központú vállalkozás első alappillérének számító Alkatrészüzletág célja, hogy megfelelő összetételű alkatrészválasztékkal, versenyképes árszinten tudja kiszolgálni partnereit. Ezt a célt szem előtt tartva írt alá a hidrosztatikus elemek forgalmazására megállapodást 2016. szeptember 29-én a Bosch Rexroth Kft-vel.

Az eseményen a Bosch Rexroth Kft-től Ács István, ügyvezető igazgató és Szőke Gábor, a mobil alkalmazások üzletág vezetője volt jelen, míg az AXIÁL Kft-től Koszorus Gábor, alkatrészüzletág-igazgató, Rittgasszer Péter szervizüzletág-igazgatóhelyettes, Juhász-Nagy László, termékmenedzser és Karagity István, szervizmérnök vett részt.

„A szerződés értelmében cégünk a továbbiakban forgalmazhatja a Bosch Rexroth Kft. termékeit, melyek kiváló alternatívákat adnak vásárlóinknak a professzionális gyári minőségű alkatrészkínálat mellett. Ez a megállapodás meghatározó a vállalati stratégia lényeges részét képező after-sales területén (szerk. eladást követő szolgáltatások). Az együttműködés létrejöttével pedig továbbra is arra törekszünk, hogy megfeleljünk a kiskereskedelmi partnereink és a végfelhasználók igényeinknek is” – mondta Koszorus Gábor, az AXIÁL Kft. alkatrészüzletág-igazgatója.