Az eredeti romániában gyártott, nagy múltú SPC vetőgépeket kínálja a magyar gazdáknak az AgroConnect Kft.

A társaság ügyvezetője vendégül látta az Agroinform stábját Debrecenben, hogy testközelből is meg tudjuk mutatni, milyen gépeket és megoldásokat kínál az AgroConnect Kft.

A SUP 29 BP és SUP 29 DK nevű csúszócsoroszlyás gabonavetőgépek technológiája már kiállta az idő próbáját és hosszú évek óta bizonyítja, hogy a klasszikus módszerekkel is lehet minőségi munkát végezni. Mindezek melett a gyártó a rendkívül kedvező árkialakítással is meg tudja győzni a gazdákat.

A duplatárcsás kialakítás az aprómagvak vetésénél nagy előnyt jelent, ha nincsen elég idő az elővetemény lekerülése után a megfelelő talajelőkészítésre, vagy túl sok a szármaradvány.

A SUP vetőgépek kiválóan alkalmasak búza, árpa, rozs, borsó, repce, kapor, lucerna, mák, stb. vetésére.

A debreceni Farmer Expo-n, a hagyományos, csúszócsoroszlyás SPC vetőgépek iránt érdeklődő gazdák szemében fontos szempont volt, hogy megerősítést kapjanak afelől, hogy valóban az eredeti gyártmánnyal állnak szemben és nem az utángyártott moldáv eszközökkel. Erre is garanciát vállal AgroConnect Kft. - és biztosítja továbbá, hogy gyorsan-, pontosan-, a román gyárból szállított eredeti alkatrészekkel látja el a partnereit.

Áfa-mentesen is vásárolhatunk munkagépet?

Az AgroConnect Kft. ügyvezetője felhívta a termelők figyelmét az ÁFA mentes gépvásárlás kedvező lehetőségeire. "A magyar gazdák - az esetek többségében - sajnos nem is tudnak erről a lehetőségről, pedig sokkal többen élnének vele a tapasztalataink szerint" -nyilatkozta a szakember.

A debreceni standon találkozhattak a termelők a hagyományos SPC vetőgép továbbfejlesztett, duplatárcsás szemenkénti vetőgép változatával is, amely német Kleine liszensz alapján készült.

Az AgroConnect Kft. célja az idei évre, hogy népszerűsítse és minél több gazdának be tudja mutatni - a hazai viszonylatban újnak számító - duplatárcsás szemenkénti vetőgépet.


"A gépek külföldön már évek óta jól bevált eszközként dolgoznak a földeken, bízunk benne, hogy egy-két éven belül itthon is egyre több gazdálkodó próbára teszi majd ezeket."

Az SK 6 DF szemenkénti duplatárcsás vetőgép nagy pontossággal dolgozik, munka közben nem gyűjti össze a talajról az esetleges szármaradványokat, hanem azokat bedolgozza a talajba, így a tápanyagvisszapótlást és a talaj porhanyósságát is kedvezően befolyásolja.

Garancia, szerviz

Az AgroConnect Kft. két év garanciát vállal a munkagépekre - a kopó alkatrészekre pedig egy év garanciát.

A márkával kapcsolatos meghibásodási tapasztalatok nagyon kedvezőek felhasználói szemmel nézve, hiszen mechanikus gépek révén - ezek az eszközök nagyon kicsi hibaszázalékkal dolgoznak. A munkagépek akár otthon is könnyen javíthatóak - és az anyavállalattól beszerzett eredeti alkatrészekkel egyszerűen, gyorsan, pontosan orovosolhatóak az esetleges problémák.

Az AgroConnect Kft. által forgalmazott SPC vetőgépekkel és a talajművelő gépekkel hamarosan újra találkozhatnak a gazdálkodók szeptember 11-14 között - Aradon (Romániában a magyar határ mellett), az Agromalim gépkiállítói között.

További infromációk a termékekről : www.agroconnect.hu